a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with L

L

L-Carnitine

Λ-καρνιτίνη

Η βιολογική ενεργή μορφή της καρνιτίνης, μιας θρεπτικής ουσίας που βοηθά το σώμα να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια.

Lactamide MEA

Λακταμίδιο ΜΕΑ

Ένας παράγοντας λάμψης και μαλακτικό. Είναι γνωστό και ως ακεταμίδιο ΜΕΑ.

Lactoperoxidase (LPO)

Γαλακτοϋπεροξειδάση (LPO)

Η γαλακτοϋπεροξειδάση είναι ένα ένζυμο που βρίσκεται σε φυσική μορφή στο γάλα.

Lauramine Oxide

Λαουραμινοξείδιο

Παράγοντας αφρού και ευπροσάρμοστο συστατικό.

Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein

Λαουροδιμμώνιο υδροξυπροπυλ υδρολυμένη πρωτεΐνη σόγιας

Ένα δυναμωτικό για τα μαλλιά.

Laureth-5 Carboxylic Acid

Λαουραιθ-5 καρβοξυλικό οξύ

Το λαουραιθ-5 καρβοξυλικό οξύ είναι μια συνθετική ένωση που παράγεται από την εκτεταμένη χημική τροποποίηση του λαουρικού οξέος, ενός φυσικού λιπαρού οξέος ..

Laureth-7

Λαουραιθ-7

Το λαουραιθ-7 είναι μια συνθετική ένωση που λαμβάνεται από την εκτεταμένη χημική τροποποίηση του λαουρικού οξέος

Laureth-9

Λαουραιθ-9

Ένας γαλακτωματοποιητής και επιφανειοδραστική ουσία. Έχει αναισθητικές, καθώς και αντικνησμώδεις ιδιότητες.

Lauric Acid

Λαουρικό οξύ

Είναι γνωστό και για τις αντιικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες.

Lauroyl Lysine

Λαουροϋλολυσίνη

Η λαουροϋλολυσίνη είναι ένα παράγωγο αμινοξέος που παράγεται από το φυσικό λιπαρό οξύ καρύδας (έλαιο καρύδας).

Lauryl Lactate

Γαλακτικό λαουρύλιο

Το γαλακτικό λαουρύλιο είναι φυσικό οξύ γνωστό και ως άλφα υδροξύ οξύ (ΑΗΑ) που βρίσκεται σε προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά δρώντας ως μαλακτικό, ενυδατικός παράγοντας του δέρματος και απολεπιστικό.

Leucine

Λευκίνη

Ένα απαραίτητο αμινοξύ που είναι γνωστό ότι επιβραδύνει την αποδόμηση του μυϊκού και δερματικού ιστού.

Lilial

Λιλιάλη

Η λιλιάλη είναι ένα αρωματικό συστατικό επισήμως γνωστό ως βουτυλφαινυλ μεθυλπροπανόλη.

Linoleate

Λινολεϊκό

Συχνά βρίσκεται σε προϊόντα ομορφιάς ως μέρος μιας ένωσης (γλυκερινολινολεϊκή ή τοκοφερυλολινολεϊκή).

Linoleic Acid (LA)

Λινολεϊκό οξύ (ΛΑ)

Το λινολεϊκό οξύ είναι ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ και μέρος των ωμέγα 6 λιπαρών οξέων.

[12  >>  

Ειδαν προσφατα

  • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
    Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

    Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

  • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
    Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

     ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

  • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
    Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

    Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

  • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
    Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

    Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

  • Ανταύγειες στα Μαλλιά
    Ανταύγειες στα Μαλλιά

     Θεωρείτε ότι οι ανταύγειες στα μαλλιά είναι παιχνιδάκι; Ξανασκεφτείτε το. Κυκλοφορούν πολλές διαφορετικές ιδέες και τάσεις για ανταύγειες στα μαλλιά αυτές τις μέρες, στις οποίες πολλές γυναίκες παίρνουν μέρος, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις ίσως δεν θα έπρεπε.