Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη σας μπορεί να γίνουν πιο λεπτά. Υπάρχουν όμως τρόποι για να δείχνουν ξανά πιο σαρκώδη.

Ένα λευκότερο, φωτεινότερο χαμόγελο δεν σημαίνει ακριβά κόλπα στον οδοντίατρο, επώδυνα χειρουργεία και απαίσιες οδοντόπαστες. Μπορείτε να ετοιμάσετε τα δόντια σας για τους παπαράτσι απλώς επιλέγοντας τον σωστό τύπο κραγιόν.

Γνωρίζατε ότι περισσότερο από 80 τοις εκατό των Αυστραλών υποφέρει από ούλα που αιμορραγούν κάποια στιγμή στη ζωή τους; Μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα πιο σοβαρών παθήσεων όπως η ανεπάρκεια βιταμινών, λοίμωξη ή ορμονική ανωμαλία, αλλά συνήθως για τα ούλα που δεν ματώνουν μπορεί να ληφθεί μέριμνα με τα ακόλουθα απλά βήματα.

Μαθαίνοντας στα παιδιά σας να βουρτσίζουν σωστά τα δόντια τους είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνετε ως γονιός. Η καλή συνήθεια του βουρτσίσματος που καθιερώνεται νωρίς μπορεί να σημαίνει μια ζωή χωρίς μείζονα οδοντιατρικά προβλήματα όπως τερηδόνα, πλάκα και κουφάλες.

Αποφασίσατε, λοιπόν, να κάνετε το μεγάλο βήμα και να κάνετε μια αισθητική οδοντιατρική επέμβαση, αλλά δεν είστε σίγουροι πού να ξεκινήσετε. Με τόσες επιλογές που προσφέρονται και τα περισσότερα μέρη να υπόσχονται «εκπληκτικά αποτελέσματα» η προσπάθεια να βρείτε ένα οδοντίατρο μπορεί να είναι μια πολύ πιεστική εμπειρία.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν την αυτοπεποίθηση που δίνει μια πρόσφατα λευκασμένη, μαργαριταρένια οδοντοστοιχία. Θέλετε μόνο να χαμογελάτε! Αλλά ακόμα και τα λευκότερα δόντια μπορούν να χάσουν τη λάμψη τους, αν δεν τα συντηρήσετε.

Δεν είναι μυστικό ότι τα σιδεράκια κοστίζουν μια μικρή περιουσία και παραμένουν στο στόμα πολύ καιρό. Κι ενώ μπορεί να μοιάζουν δυνατά, μπορούν να σπάσουν, επομένως είναι απαραίτητο να διατηρηθούν ώστε να μην καταλήξετε πίσω στην οδοντιατρική καρέκλα νωρίτερα απ' όσο θα θέλατε.

Εντάξει, το παράδεχομαι. Μέχρι πρόσφατα δεν πίστευα στο στοματικό διάλυμα. Για εμένα, να ξεπλένω ένα παράξενο μπλε διάλυμα μέσα στο στόμα μου έδειχνε περιττό και γελοίο, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη ότι βούρτσιζα τα δόντια μου πάντα σ' επιφυλακή. Αλλά σηκώθηκα μια μέρα να βουρτσίσω τα δόντια μου και ήταν εκεί κοιτάζοντάς με στον καθρέφτη: ουλίτιδα.

Μόλις είχατε ένα απίστευτα ρομαντικό δείπνο με τον συνοδό σας. Ο φωτισμός στο εστιατόριο έκανε το δέρμα σας να φαίνεται εκπληκτικό και η ακριβή μάσκαρα, για την οποία καταξοδευτήκατε έκανε θαύματα στα μάτια σας. Τώρα ήρθε η ώρα γι 'αυτόν να σας συνοδεύσει σπίτι και ίσως (καλώς εχόντων των πραγμάτων!) να σας φιλήσει.

Είναι 8:30 π.μ.Υποτίθεται ότι είστε σ' ένα επαγγελματικό ραντεβού στις εννιά κι εσείς μόλις ξυπνήσατε! Βάζετε γρήγορα το φόρεμα και τα τακούνια σας, πιάνετε τα μαλλιά σας αλογοουρά και βάζετε λίγο κραγιόν καθώς βγαίνετε απ' την πόρτα. Ουφ!

Σελίδα 1 από 2