Πώς ν’ αποκτήσετε τον καθαρισμό του οδοντιάτρου

Αααα! Δεν υπάρχει τίποτα σαν την αίσθηση της δροσερής αναπνοής μέντας και τα λεία καθαρά δόντια μετά από μια επίσκεψη στον οδοντίατρο. Μακάρι τα δόντια μας να ήταν έτσι κάθε μέρα! Λοιπόν, ενώ δεν έχουμε πρόσβαση σε όλο τον εξελιγμένο εξοπλισμό του οδοντιατρείου - ούτε θέλουμε να έχουμε- (τρυπάνια ... άουτς), μπορείτε να πετύχετε την καθαρή αίσθηση φρεσκάδας του οδοντιάτρου. Ορίστε πώς ...

 

Δοκιμάστε ένα απολεπιστικό δοντιών

Χρησιμοποιούμε απολεπιστικά για το σώμα και τα πρόσωπο, γιατί όχι και για τα δόντια μας; Η απολέπιση και το γυάλισμα των δοντιών μπορούν να τα κάνουν να φαίνονται και να νιώθουν υπέροχα. Και είναι πολύ εύκολο να γίνουν. Απλά αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με λίγες σταγόνες νερό για να σχηματίσετε μια πάστα, στη συνέχεια βουτήξτε την οδοντόβουρτσα σας και τρίψτε καλά τα δόντια σας. Ξεπλύνετε καλά για λευκότερα, φρέσκα δόντια άμεσα!

Επενδύστε σε μια ξύστρα γλώσσας
Τα μικρόβια μπορούν να συσσωρευτούν πάνω στη γλώσσα σχηματίζοντας μια λεπτή χλωμή επίστρωση πάνω στην επιφάνεια που φαίνεται και είναι αηδιαστική. Οι ξύστρες για τη γλώσσα είναι εξαιρετικά, μικρά οδοντιατρικά εργαλεία υγιεινής σχεδιασμένα να αφαιρούν αυτή την αηδιαστική επίστρωση. Απλά ξύστε από το πίσω μέρος του στόματος προς τα εμπρός κι επαναλάβετε μέχρι ν' αφαιρεθεί όλη η επίστρωση. Το στόμα σας θα αισθανθεί εκατό τοις εκατό πιο φρέσκο​​.

Ξεπλύνετε και φτύστε

Έχετε παρατηρήσει πως κάθε επίσκεψη στον οδοντίατρο περιλαμβάνει ένα μικρό χάρτινο ποτήρι με ένα ανοιχτό ροζ διάλυμα για ξέπλυμα και φτύσιμο; Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε ακόμη είναι στοματικό διάλυμα. Το στοματικό διάλυμα σκοτώνει τα περισσότερα βακτήρια στο στόμα δίνοντας μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας, οπότε αν το στόμα σας αισθάνεται ιδιαίτερα βρόμικο, δοκιμάστε να το ξεπλύνετε λίγο. Θα αισθανθείτε σαν να σηκωθήκατε μόλις από την καρέκλα του οδοντιάτρου!

Να είστε σε εγρήγορση

Το πιο σημαντικό πράγμα για πραγματικά καθαρά δόντια είναι, φυσικά, το τακτικό βούρτσισμα και η χρήση οδοντικού νήματος. Αν είστε λίγο χαλαροί στο θέμα της φροντίδας του στόματος, υποσχεθείτε στον εαυτό σας να εντείνετε την οδοντιατρική φροντίδα και ξεκινήστε το βούρτσισμα και τη χρήση οδοντικού νήματος δύο φορές την ημέρα. Θα εκπλαγείτε πόσο πιο καθαρά και φρέσκα θα είναι τα ​​δόντια και το στόμα σας.

Rate this item
(0 votes)