Πώς να κάνετε μια φυσική οδοντόπαστα

Είναι συνηθισμένο πρόβλημα να βρίσκετε το σωληνάριο της οδοντόκρεμας τελειωμένο όταν μπαίνετε στο μπάνιο να βουρτσίσετε τα δόντια σας το πρωί. Ευτυχώς όμως, μπορείτε να λύσετε τα βάσανα της οδοντιατρικής φροντίδας κάνοντας τη δική σας φυσική εναλλακτική λύση.

Δεν είναι μόνο μια φυσική συνταγή οδοντόπαστας μια σημαντική λύση όταν είστε σε δύσκολη θέση, αλλά και δεν περιέχει δυσάρεστα συντηρητικά ή τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, γι 'αυτό είναι ιδανική για ευαίσθητα στόματα. Ορίστε πώς να παρασκευάσετε μόνοι σας την οδοντόκρεμά σας στο άψε σβήσε ...

Φυσική συνταγή οδοντόκρεμας
Τι θα χρειαστείτε:

6 κουταλιές του γλυκού σόδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα μέντας
νερό

1. Ανακατέψτε καλά το αλάτι και τη μαγειρική σόδα σε ένα γυάλινο μπολ.
2. Προσθέστε το εκχύλισμα μέντας και αρκετό νερό (συνήθως μια-δυο κουταλιές της σούπας είναι το μόνο που χρειάζεται) για να μετατραπεί το ξηρό μίγμα σε πάστα. Ανακατέψτε καλά.
3. Πάρτε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα με την οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε όπως κάνετε συνήθως.

Η μαγειρική σόδα σε αυτή τη συνταγή είναι μια ισχυρή και αποτελεσματική οδοντιατρική θεραπευτική φροντίδα. Καθαρίζει, γυαλίζει και λευκαίνει τα δόντια. Το εκχύλισμα μέντας φρεσκάρει την αναπνοή και το αλάτι σκοτώνει όλα τα μικρόβια που κρύβονται στο στόμα. Το καλύτερο είναι ότι είναι πραγματικά γρήγορο και εύκολο να παρασκευάσετε αυτή τη συνταγή στο σπίτι χρησιμοποιώντας καθημερινά υλικά. Είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα του στόματος!

Rate this item
(0 votes)