Πώς να επιλέξετε οδοντόβουρτσα

Τελικά ο διάδρομος με τις οδοντόβουρτσες μπερδεύει όπως το τμήμα με τη μάσκαρα στο κατάστημα καλλυντικών; Κατά κάποιο τρόπο, η ταπεινή οδοντόβουρτσα έχει μετατραπεί από απλό προϊόν σε μια πλήρως ανεπτυγμένη ανεξάρτητη αγορά; Από περιστρεφόμενες κεφαλές μέχρι γλώσσα απόξεσης, εργονομικές λαβές και περίεργες συσκευασίες, τώρα μπερδεύει περισσότερο από ποτέ η επιλογή, όταν πρόκειται για ανανέωση της οδοντόβουρτσας.

 Έτσι αποκρυπτογραφήσαμε τη διαφημιστική εκστρατεία για να σας διευκολύνουμε.

Οδοντόβουρτσες δόνησης

Η διαφημιστική εκστρατεία: Απαιτεί λιγότερη δουλειά και κάνει πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
Τα γεγονότα: Είναι λανθασμένη αντίληψη ότι μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εργάζεστε τόσο σκληρά. Και οι χρήστες της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας μπορούν να υποφέρουν ως αποτέλεσμα των εφησυχαστικών πρακτικών βουρτσίσματος. Αν σχεδιάζετε να παραμένετε σε εγρήγορση με το βούρτσισμά σας, ωστόσο, μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για την κατάργηση της επίμονης πλάκας.

Οδοντόβουρτσες ξυσίματος της γλώσσας

Η διαφημιστική εκστρατεία: Σας δίνει δύο σεένα προϊόν που θα βελτιώσει την υγιεινή των δοντιών σας.
Τα γεγονότα: Οι οδοντόβουρτσες ξυσίματος της γλώσσας, γενικά, κυκλοφορούν με μια υπερυψωμένη περιοχή στο πίσω μέρος της κεφαλής της οδοντόβουρτσας για να ξύνουν την επιφάνεια της γλώσσας αφαιρώντας τα βακτηρίδια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε την οδοντιατρική φροντίδα, αλλά μπορεί να βλάψει τη λεπτή γεύση, αν χρησιμοποιείται πάρα πολύ συχνά. Ξύστε μία φορά την ημέρα και αποφύγετε, αν έχετε τάση εμετού.

Βούρτσες καθαρισμού όλου του στόματος

Η διαφημιστική εκστρατεία: Αυτές οι οδοντόβουρτσες διαθέτουν την ιδιότητα να επιτίθενται στα δόντια, τα ούλα, τα μάγουλα και τη γλώσσα με τη μία.
Τα γεγονότα: Οι βούρτσες καθαρισμού όλου του στόματος(συχνά με ονόματα όπως «περιβάλλουν βούρτσα» ή «βούρτσα 360 μοιρών») συνήθως έχουν ενσωματωμένες λαστιχένες τρίχες ιδιαίτερα γωνιώδεις για να επιτίθενται στα ούλα, τα μάγουλα και τη γλώσσα, καθώς και στα δόντια. Μπορούν, επίσης, να έχουν ένα κωνικό κεφάλι και ευέλικτη λαβή για να φτάνουν βαθιά μέσα στο στόμα και να επιτίθενται στα προβληματικά σημεία που άλλες δεν φτάνουν. Μεγάλη οδοντιατρική περίθαλψη για όσους έχουν την τάση να είναι τεμπέληδες με το στοματικό διάλυμα.

Τελική συμβουλή: Αποφύγετε να επηρεάζεστε από τις ελκυστικές συσκευασίες. Οι βασικοί δείκτες μια καλής βούρτσας είναι οι μαλακές τρίχες που στοχεύουν στο σύνολο των δοντιών και μια άνετη λαβή.

Rate this item
(0 votes)