Πώς να επιλέξετε τσίχλες

Γιατί οι κακοί και οι επαναστάτες μασάνε πάντα τσίχλα στις ταινίες; Η αλήθεια είναι ότι η τσίχλα κάθε άλλο παρά κακή είναι, στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα ενάρετη! Η τσίχλα έχει περισσότερες χρήσεις εκτός από το να κάνει κάποιον να φαίνεται σκληρός. Στην πραγματικότητα, η τσίχλα μετά το φαγητό βοηθά την πέψη και μπορεί να διώξει την κακή αναπνοή που έχετε αν έχετε φάει πάρα πολύ σκορδόψωμο.

 Επίσης, είναι ένα θαυμάσιο μικρό εργαλείο όταν βρίσκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση- να βουλώσετε τρύπες, να σταματήσετε σωλήνες που στάζουν και να κολλήσετε αφίσες στον τοίχο! Εντάξει, καμιά από αυτές τις χρήσεις δεν συνιστάται, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι πολύ ωραίες! Ορίστε πώς να βρείτε την τσίχλα που είναι κατάλληλη για εσάς ...

Αν έχετε κακή αναπνοή...

Μασήστε τσίχλα κανέλλα. Μελέτες διεπίστωσαν ότι το μάσημα τσίχλας κανέλλας μπορεί να μειώσει τα βακτήρια που προκαλούν την μυρωδιά μέσα στο στόμα μέχρι και πενήντα τοις εκατό!

Αν έχετε ρομαντικό ραντεβού...

Μασήστε τσίχλα πορτοκάλι. Έρευνα έχει δείξει ότι οι άντρες βρίσκουν τη μυρωδιά του πορτοκαλιού γοητευτική. Επομένως, μασήστε μια τσίχλα με γεύση πορτοκάλι πριν απ' το ραντεβού σας.

Αν έχετε άγχος κι αγωνία...

Μασήστε μια τσίχλα διαρκείας. Όσο περισσότερο μασάτε τόσο περισσότερο φεύγει το άγχος, σύμφωνα με ορισμένες μελέτες.

Αν έχετε θαμπά δόντια...

Μασήστε μια τσίχλα που λευκαίνει τα δόντια. Μια νέα σειρά από ειδικές τσίχλες λεύκανσης δοντιών κυκλοφορεί στα ράφια πρόσφατα, επομένως δοκιμάστε μια και δείτε τη διαφορά.

Αν κάνετε δίαιτα...

Μασήστε μια τσίχλα χωρίς ζάχαρη. Δεν έχει σχεδόν καθόλου θερμίδες και θα σας επιτρέψει να ικανοποιήσετε την επιθυμία για γλυκό κατά τη διάρκεια της μέρας χωρίς ενοχές!

Ποιός είπε ότι η τσίχλα δεν είναι έξυπνη;

Rate this item
(0 votes)