Πώς να επιλέξετε τσίχλες

Rate this item
(0 votes)
Published in dental;

Γιατί οι κακοί και οι επαναστάτες μασάνε πάντα τσίχλα στις ταινίες; Η αλήθεια είναι ότι η τσίχλα κάθε άλλο παρά κακή είναι, στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα ενάρετη! Η τσίχλα έχει περισσότερες χρήσεις εκτός από το να κάνει κάποιον να φαίνεται σκληρός. Στην πραγματικότητα, η τσίχλα μετά το φαγητό βοηθά την πέψη και μπορεί να διώξει την κακή αναπνοή που έχετε αν έχετε φάει πάρα πολύ σκορδόψωμο.

 Επίσης, είναι ένα θαυμάσιο μικρό εργαλείο όταν βρίσκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση- να βουλώσετε τρύπες, να σταματήσετε σωλήνες που στάζουν και να κολλήσετε αφίσες στον τοίχο! Εντάξει, καμιά από αυτές τις χρήσεις δεν συνιστάται, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι πολύ ωραίες! Ορίστε πώς να βρείτε την τσίχλα που είναι κατάλληλη για εσάς ...

Αν έχετε κακή αναπνοή...

Μασήστε τσίχλα κανέλλα. Μελέτες διεπίστωσαν ότι το μάσημα τσίχλας κανέλλας μπορεί να μειώσει τα βακτήρια που προκαλούν την μυρωδιά μέσα στο στόμα μέχρι και πενήντα τοις εκατό!

Αν έχετε ρομαντικό ραντεβού...

Μασήστε τσίχλα πορτοκάλι. Έρευνα έχει δείξει ότι οι άντρες βρίσκουν τη μυρωδιά του πορτοκαλιού γοητευτική. Επομένως, μασήστε μια τσίχλα με γεύση πορτοκάλι πριν απ' το ραντεβού σας.

Αν έχετε άγχος κι αγωνία...

Μασήστε μια τσίχλα διαρκείας. Όσο περισσότερο μασάτε τόσο περισσότερο φεύγει το άγχος, σύμφωνα με ορισμένες μελέτες.

Αν έχετε θαμπά δόντια...

Μασήστε μια τσίχλα που λευκαίνει τα δόντια. Μια νέα σειρά από ειδικές τσίχλες λεύκανσης δοντιών κυκλοφορεί στα ράφια πρόσφατα, επομένως δοκιμάστε μια και δείτε τη διαφορά.

Αν κάνετε δίαιτα...

Μασήστε μια τσίχλα χωρίς ζάχαρη. Δεν έχει σχεδόν καθόλου θερμίδες και θα σας επιτρέψει να ικανοποιήσετε την επιθυμία για γλυκό κατά τη διάρκεια της μέρας χωρίς ενοχές!

Ποιός είπε ότι η τσίχλα δεν είναι έξυπνη;

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.