Πώς να διατηρήσετε την αναπνοή σας δροσερή όλη τη μέρα

Είναι 8:30 π.μ.Υποτίθεται ότι είστε σ' ένα επαγγελματικό ραντεβού στις εννιά κι εσείς μόλις ξυπνήσατε! Βάζετε γρήγορα το φόρεμα και τα τακούνια σας, πιάνετε τα μαλλιά σας αλογοουρά και βάζετε λίγο κραγιόν καθώς βγαίνετε απ' την πόρτα. Ουφ!

 Υπάρχει κάτι ακόμα... Ξεχάσατε να βουρτσίσετε τα δόντια σας! Θα το παρατηρήσουν όλοι; Θα καταστρέψει την παρουσίασή σας; Θα είστε για πάντα γνωστή στο γραφείο ως αυτή που έχει κακή αναπνοή; Ορίστε πώς να παραμείνετε ήρεμη, και το πιο σημαντικό, δροσερή, υπό πίεση...

Προετοιμαστείτε

Η έκτακτη ανάγκη της δυσάρεστης αναπνοής συμβαίνει κι όταν γίνεται καλό είναι να είστε προετοιμασμένη, επομένως εφοδιαστείτε μ' ένα κουτί μέντες ή ένα σπρέι αναπνοής που χωρά στην τσάντα σας ως άμεση λύση θεραπείας της δυσάρεστης αναπνοής όταν έχετε έλλειψη χρόνου.

Πιείτε

Εντάξει, είναι πάρα πολύ αργά. Είστε στη σύσκεψη και δεν είχατε χρόνο να βουρτσίσετε τα δόντια σας ή να φάτε μια μέντα, άρα τι μπορείτε να κάνετε; Πιείτε! Ξεπλένοντας με νερό και καταπίνοντάς το είναι μια έξοχη θεραπεία της δυσάρεστης αναπνοής, καθώς απομακρύνει το συσσωρευμένο σάλιο της νύχτας συμβάλλοντας στην εξάλειψη της

δυσάρεστης μυρωδιάς που συνδέεται με αυτό.

Φάτε αλάτι

Αν είσαστε σε ένα επίσημο δείπνο και αντιληφθείτε η φοβάστε ότι μπορεί να έχετε δυσοσμία ένα τρικ είναι το αλάτι! Οι γαργάρες με αλατόνερο είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να εξουδετερώσετε τις δυσάρεστες οσμές που τρυπώνουν στο στόμα σας και φέρνουν τη δροσερή αναπνοή γρήγορα.

Φάτε ένα μήλο

Δεν έχετε χρόνο να βουρτσίσετε τα δόντια σας; Πάρτε ένα μήλο καθώς φεύγετε απ' το σπίτι και μασουλήστε το μέχρι να φτάσετε στη δουλειά. Το μήλο φρεσκάρει την αναπνοή και το μάσημα απομακρύνει το συσσωρευμένο σάλιο και τυχόν υπολείμματα τροφών απ' το δείπνο της προηγούμενης βραδιάς που μπορεί να προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή.

Rate this item
(0 votes)