Πώς ν’ απαλλαγείτε απ’ την αναπνοή σκόρδου

Μόλις είχατε ένα απίστευτα ρομαντικό δείπνο με τον συνοδό σας. Ο φωτισμός στο εστιατόριο έκανε το δέρμα σας να φαίνεται εκπληκτικό και η ακριβή μάσκαρα, για την οποία καταξοδευτήκατε έκανε θαύματα στα μάτια σας. Τώρα ήρθε η ώρα γι 'αυτόν να σας συνοδεύσει σπίτι και ίσως (καλώς εχόντων των πραγμάτων!) να σας φιλήσει.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα. Το σκορδόψωμο που απολαύσατε στο εστιατόριο εξακολουθεί να περιφέρεται στην αναπνοή!

Τίποτα δεν απωθεί τους άνδρες, τα ζώα και τα μικρά παιδιά περισσότερο από μια άσχημη μυρωδιά σκόρδου στην αναπνοή. Είναι αρκετό για να σας ρίξει! Αν το παρακάνατε με κάποια τρόφιμα που περιέχουν πολύ σκόρδο, ορίστε πώς ν' απαλλαγείτε απ' την βρομερή δυσοσμία αμέσως...

Μασήστε φρέσκο ​​μαϊντανό

Αν έχετε φάει μόνο ένα πιάτο ζυμαρικά με σκόρδο και υπάρχει μια γαρνιτούρα από μαϊντανό αριστερά στο πλάι του πιάτου σας, φάτε τη. Μασώντας μαϊντανό έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την απαλλαγή από την αναπνοή σκόρδου.

Πιείτε γάλα

Όποτε είναι δυνατόν επιλέξτε το πλήρες γάλα. Έχει αποδειχθεί ότι το γάλα εξουδετερώνει τις μυρωδιές και τις γεύσεις στο στόμα, επομένως παραγγείλτε ένα καφέ μετά από το αρνάκι με σκόρδο, έναν με πάρα πολύ γάλα!

Ψεκάστε

Πάρτε ένα σπρέι αναπνοής σε μέγεθος που χωρά στην τσάντα για να το αρπάξετε στο μέλλον σε περίπτωση ανάγκης και να πεταχτείτε στο μπάνιο μετά το δείπνο για να ψεκάσετε τη μυρωδιά του σκόρδου. Φάτε μόνο κάτι κρεμώδες στη συνέχεια για να μην αισθάνεστε ότι φάγατε το σωληνάριο της οδοντόπαστας όταν σας φιλήσει!

Rate this item
(0 votes)