Πώς να φροντίσετε τα πρόσφατα λευκασμένα δόντια

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν την αυτοπεποίθηση που δίνει μια πρόσφατα λευκασμένη, μαργαριταρένια οδοντοστοιχία. Θέλετε μόνο να χαμογελάτε! Αλλά ακόμα και τα λευκότερα δόντια μπορούν να χάσουν τη λάμψη τους, αν δεν τα συντηρήσετε.

Αν θέλετε να παραμείνουν λαμπερά και χαρούμενα, πρέπει να πάρετε στα σοβαρά την στοματική καθημερινή φροντίδα σας. Ορίστε πώς...

-Να αποφεύγετε τις τροφές που λεκιάζουν τα δόντια: καφές, αναψυκτικά, μπαχαρικά και κόκκινο κρασί είναι κύριοι υπαίτιοι. Αν πρέπει να τα καταναλώσετε, βουρτσίστε τα δόντια σας αμέσως για να προλάβετε τους λεκέδες.

-Χρησιμοποιήστε λευκαντική οδοντόπαστα μια φορά την εβδομάδα: μια λευκαντική οδοντόπαστα είναι ένας εύκολος τρόπος να διατηρθούν αυτά τα λαμπερά λευκά δόντια και μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή. Επιλέξτε οδοντόπαστες που περιέχουν μαγειρική σόδαπου λευκαίνει.

-Μην παραλείπετε το βούρτσισμα των δοντιών: Το βούρτσισμα δυο φορές την ημέρα καθημερινά είναι αρκετό για να διατηρηθούν καθαρά τα δόντια και να απομακρυνθούν λεκέδες απ' τις τροφές, γι' αυτό να προσέχετε.
-Βελτίωση: Μια ετήσια παρακολούθηση στον οδοντίατρό σας μπορεί να εκτιμήσει κατά πόσο είναι ώρα για μια βελτίωση για να διατηρηθούν ιδιαίτερα λαμπερά.
-Γρήγορη λύση: Αν ξεχάσατε να βουρτσίσετε τα δόντια σας ή το βράδυ ήπιατε κόκκινο κρασί, δοκιμάστε να τρίψετε λίγη μαγειρική σόδα πάνω στα δόντια το επόμενο πρωί για ν' αφαιρέσετε τυχόν λεκέδες.
-Χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα: Η χρήση του μια φορά τη μέρα θα βελτιώσει τη γενική οδοντική υγιεινή και θα αναστείλει τη συσσώρευση της πλάκας που μπορεί να οδηγήσει στον αποχρωματισμό των δοντιών, επομένως χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα. Είναι ένα απ' τα καλύτερα οδοντιατρικά εργαλεία.

Rate this item
(0 votes)