Πώς ν’ αποκτήσετε χολιγουντιανό χαμόγελο

Ένα λευκότερο, φωτεινότερο χαμόγελο δεν σημαίνει ακριβά κόλπα στον οδοντίατρο, επώδυνα χειρουργεία και απαίσιες οδοντόπαστες. Μπορείτε να ετοιμάσετε τα δόντια σας για τους παπαράτσι απλώς επιλέγοντας τον σωστό τύπο κραγιόν.

 Για να κάνετε τα δόντια σας να φαίνονται ακόμα πιο λευκά επιλέξτε ένα χρώμα χειλιών που θα εξουδετερώσει τις κίτρινες κηλίδες που αφήνουν ο καφές, το κρασί ή το κάπνισμα. Αναζητήστε χρώματα με μπλε, μωβ ή βυσσινί απόχρωση για να ισορροπήσετε τα χρώμα των δοντιών.

Ένα κόκκινο με βάση το μπλε δημιουργεί μια ωραία εμφάνιση και ουσιαστικά διαγράφει τις κίτρινες κηλίδες. Ένα δυνατό χρώμα κραγιόν φαίνεται καλύτερο με ένα ελαφρύ μακιγιάζ ματιών, λεπτό ρουζ και μπορεί να φορεθεί την ημέρα ή τη νύχτα.

Αν προτιμάτε μια πιο λεπτή εμφάνιση, ένα λαμπερό πορφυρό ταιριάζει στους περισσότερους τύπους επιδερμίδας και τα μωβ χρώματα ακυρώνουν την κίτρινη εμφάνιση των δοντιών. Το πορφυρό είναι η εμφάνιση της εποχής με πολλές μάρκες να προσφέρουν υπέροχα πορφυρά, δαμασκηνί και χρώματα κρασιού. Για να πετύχετε ένα λεκέ απλώστε ενυδατικό χειλιών για να μαλακώσουν και να ενυδατωθούν, στη συνέχεια πιέστε το κραγιόν στη μέση των χειλιών μόνο. Είναι μια υπέροχη εμφάνιση για ξηρά, ξεφλουδισμένα χείλια και το χρώμα θα κάνει τα δόντια σας να φαίνονται πιο φωτεινά.

Βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε χρώματα με κίτρινη βάση, όπως πορτοκαλί, ροδακινί, κοραλί και κόκκινο της τομάτας. Αυτά τα χρώματα θα κάνουν τους κίτρινους λεκέδες στα δόντια σας να είναι πιο ορατοί. Για να πάρετε μια γενική ιδέα αν το κραγιόν σας συμβάλλει ή εμποδίζει, ζωγραφίστε μερικούς λεκέδες στο πίσω μέρος του χεριού σας και κρατήστε το στο στόμα σας όταν χαμογελάτε. Το σωστό χρώμα θα κάνει τα δόντια σας να φαίνονται καθαρά και κάτασπρα.

Rate this item
(0 votes)