Αποκτήστε πιο γεμάτα χείλη

Rate this item
(0 votes)
Published in dental;

Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη σας μπορεί να γίνουν πιο λεπτά. Υπάρχουν όμως τρόποι για να δείχνουν ξανά πιο σαρκώδη.

Επιλέξτε το σωστό χρώμα για τα χείλη που δείχνουν λεπτά. Και πάλι, αποφύγετε τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, διότι κάνουν τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά. Το ροδακινί και το μπεζ, τα λιπ-γκλος και το ανοιχτό καφέ μολύβι τα κάνουν να δείχνουν πιο σαρκώδη και περιγεγραμμένα.

Το μολύβι βοηθά σε αυτό το αποτέλεσμα. Βάλτε χρώμα στα χείλη, αλλά όχι πολύ έντονο. Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν το μολύβι να σχεδιάσουν πρώτα το περίγραμμα των χειλιών τους, αυτό όμως δημιουργεί έντονο περίγραμμα. Αντίθετα, βάλτε πρώτα το χρώμα και στη συνέχεια σχεδιάστε το περίγραμμα, το οποίο θα είναι έτσι πιο απαλό αλλά ορατό.

Αν έχετε γραμμές γύρω από τα χείλη σας, χρησιμοποιήστε ματ κραγιόν και μολύβι χειλιών για να κρατηθεί το κραγιόν σας σταθερό. Η Jemma Kidd συνιστά να αναμείξετε μια καλή κρέμα χειλιών (lip balm) με το αγαπημένο χρώμα κραγιόν σας για μια πιο γυαλιστερή και διακριτική εμφάνιση.

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.