Αποκτήστε πιο γεμάτα χείλη

Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη σας μπορεί να γίνουν πιο λεπτά. Υπάρχουν όμως τρόποι για να δείχνουν ξανά πιο σαρκώδη.

Επιλέξτε το σωστό χρώμα για τα χείλη που δείχνουν λεπτά. Και πάλι, αποφύγετε τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, διότι κάνουν τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά. Το ροδακινί και το μπεζ, τα λιπ-γκλος και το ανοιχτό καφέ μολύβι τα κάνουν να δείχνουν πιο σαρκώδη και περιγεγραμμένα.

Το μολύβι βοηθά σε αυτό το αποτέλεσμα. Βάλτε χρώμα στα χείλη, αλλά όχι πολύ έντονο. Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν το μολύβι να σχεδιάσουν πρώτα το περίγραμμα των χειλιών τους, αυτό όμως δημιουργεί έντονο περίγραμμα. Αντίθετα, βάλτε πρώτα το χρώμα και στη συνέχεια σχεδιάστε το περίγραμμα, το οποίο θα είναι έτσι πιο απαλό αλλά ορατό.

Αν έχετε γραμμές γύρω από τα χείλη σας, χρησιμοποιήστε ματ κραγιόν και μολύβι χειλιών για να κρατηθεί το κραγιόν σας σταθερό. Η Jemma Kidd συνιστά να αναμείξετε μια καλή κρέμα χειλιών (lip balm) με το αγαπημένο χρώμα κραγιόν σας για μια πιο γυαλιστερή και διακριτική εμφάνιση.

Rate this item
(0 votes)