Όταν θέλετε να δείχνετε όμορφες από την κορφή ως τα νύχια, ένα πεντικιούρ είναι ό,τι πρέπει. Αλλά οι θεραπείες πεντικιούρ στα σπα μπορεί να είναι πανάκριβες, ειδικά όταν κάνετε οικονομίες για τα επώνυμα τακούνια που σχεδιάζετε να επιδείξετε σε εκείνο το ωραίο παλικάρι!

Μην ντρέπεστε, δεν είστε οι μόνες. Ενώ δεν θα το παραδεχόσασταν ποτέ, κατά καιρούς όλες υποφέρουμε από σκασμένα δύσοσμα πόδια.Αλλά μην φοβάστε ότι δεν υπάρχουν τρόποι να κρατήσετε τα δύσοσμα πόδια μακριά από μυρωδιές, άσχετα από τι είδους είναι!

«Θέλετε να επιλέξετε ένα χρώμα;» Όλες γνωρίζουμε αυτές τις επίφοβες λέξεις όταν αρχίζουμε να κάνουμε πεντικιούρ. Εκείνη τη στιγμή έρχεστε αντιμέτωπες με ένα τεράστιο τείχος κάθε δυνατής απόχρωσης βερνικιού νυχιών και η απόφαση μεταξύ ανοιχτού κόκκινου ή ροζ γίνεται διαδικασία λήψης αποφάσεων επικών διαστάσεων.

Ένα νύχι ποδιού που μεγαλώνει προς τα μέσα μπορεί να είναι ενοχλητικό και οτιδήποτε άλλο εκτός από όμορφο!Αν δεν αντιμετωπιστεί, το νύχι που μεγαλώνει προς τα μέσα μπορεί να κάνει τον κύκλο ζωής του οδηγώντας σε μόλυνση, έντονο πόνο και δυσκολία στο περπάτημα, και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να μετατραπεί ακόμα και σε σοβαρή λοίμωξη των οστών απαιτώνταςχειρουργική θεραπεία.

Τεμπέλιαζα με τους ξυπόλητους φίλους μου σε μια συνηθισμένη συνάθροιση της παρέας, κουβεντιάζοντας και πίνοντας κρασί και καθώς πήγα να ξαπλώσω στον καναπέ, αποφάσισα να συμμετέχω με τους υπόλοιπους του πάρτυ και να βγάλω τα παπούτσια μου όταν, προς μεγάλη μου τρομάρα, πρόσεξα τα πόδια μου. Σκασμένα και ξηρά , παραμελημένα που έμοιαζαν να έχουν βγει από ταινία τρόμου. Τα έκρυψα γρήγορα.

Η αίσθηση των σκληρών, ξηρών ποδιών που γρατσουνάνε στα σεντόνια μπορεί να είναι αρκετή για να σας ξυπνήσει στη μέση της νύχτας και να σας στείλει να βάλετε ενυδατική κρέμα στα πόδια.Είναι ξηρή, ξεφλουδισμένη επιδερμίδα, σκασμένες φτέρνες και ξεφλουδισμένα πόδια.

Τι είναι η ρεφλεξολογία; Με λίγα λόγια είναι μια μέθοδος μασάζ που βασίζεται στην αρχή ότι συγκεκριμένα μέρη του σώματος επηρεάζονται από άλλα.Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από την ένταση και τη θεραπεία ασθενειών, οι στόχοι της ρεφλεξολογίας των ποδιών στα «σημεία πίεσης» ή «αντανακλαστικά» των ποδιών πιστεύεται ότι συνδέονται με το υπόλοιπο σώμα.

Αν φοβάστε να φορέσετε εξώφτερνα παπούτσια λόγω των ξηρών, ξεφλουδισμένων φτερνών, είναι καιρός να ανασάνετε με ανακούφιση. Ακολουθήστε το πανεύκολο σχέδιο θεραπείας μας για τη φροντίδα των φτερνών για να απαλλαγείτε από το ανεπιθύμητο ξεφλουδισμένο δέρμα και τον πόνο στις φτέρνες...

 Αν είστε πάρα πολύ εξοικειωμένες με τα πονεμένα, πρησμένα πόδια, οι πονεμένες καμάρες σας μπορεί να ανακουφιστούν αν μάθουν ότι υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε τα κουρασμένα και πονεμένα πόδια να ανήκουν στο παρελθόν.

Φορώντας παπούτσια που σας αγχώνουν προσεύχεστε τα σπίτια των φίλων σας να μην έχουν μοκέτα και παίζοντας μπόουλινγκ ξυπόλητες είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας. Ακούγεται σαν να είστε εσείς; Μπορεί να έχετε τη φοβία της δυσοσμίας των ποδιών.

Σελίδα 1 από 3