Πως να έχετε όμορφα νύχια

Τίποτα δε μπορεί να καταστρέψει μια εμφάνιση από το να έχετε απεριποίητα τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας. Μην κάνετε το λάθος να παραμελήσετε τα χέρια και τα πόδια σας πριν τη μεγάλη σας βραδιά! Δε χρειάζεται να πληρώσετε έξτρα χρήματα για μανικιούρ ή για πεντικιούρ. Μπορείτε να έχετε όμορφα νύχια και στο σπίτι σας.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα παρακάτω για ν΄αποκτήσετε υπέροχα νύχια πριν την έξοδό σας.

Πως να έχετε Όμορφα Νύχια

Μπορείτε να έχετε όμορφα νύχια στα χέρια και στα πόδια ήδη το προηγούμενο βράδυ πριν από τη βόλτα σας. Όταν κάνετε μπάνιο ή ντους τρίψτε με ελαφρόπετρα κάθε σκληρό σημείο του δέρματος στα πόδια σας, όπως οι φτέρνες και τα στρογγυλά σημεία. Μόλις βγείτε από το μπάνιο απλώστε λάδι και κάντε μασάζ στα χέρια και στα πόδια αφού έχετε στεγνώσει το δέρμα σας καλά. Φορέστε κάλτσες μετά το ντους για να διατηρήσετε τα πόδια σας ιδιαίτερα απαλά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Επίσης, μπορείτε να φορέσετε γάντια στα χέρια σας για να διατηρήσετε τα χέρια και τα νύχια σας απαλά κι ενυδατωμένα.

Το πρωινό πριν την έξοδό σας κάντε μασάζ με περισσότερη λοσιόν ή λάδι στα πετσάκια σας και αφήστε για λίγα λεπτά. Πάρτε ξεβαφτικό νυχιών και αφαιρέστε το περιττό λάδι. Τώρα λιμάρετε τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας με μια χάρτινη λίμα, έτσι ώστε να είναι όλα λεία και ομοιόμορφα. Αφού τελειώσετε με το λιμάρισμα των νυχιών σας, συνεχίστε με γυαλιστικό ή επιλέξτε μια ροζ απόχρωση για να δώσετε στα νύχια σας μια πιο φυσική εμφάνιση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ένα πιο δραματικό look. Σκεφτείτε τι αξεσουάρ μπορείτε να προσθέσετε στο φόρεμά σας – τι χρώμα θα είναι; Θα πρέπει να περιποιηθείτε τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας σα να ήταν αξεσουάρ και να τα βάψετε με ένα χρώμα που δε θα ταιριάζει μόνο με το φόρεμά σας, αλλά θα το κολακεύει. Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι πάντα καλή και εύκολη επιλογή, καθώς είναι πιο απαλές αποχρώσεις από το ροζ.

Φέτος πολλά κορίτσια για την έξοδό τους μπορούν να προσθέσουν τατουάζ στα νύχια τους, κρυστάλλους και αυτοκόλλητα ενισχύοντας έτσι την εμφάνισή τους. Αυτό μπορείτε να το κάνετε κι από το ίδιο σας το σπίτι. Πολύ κομψοί είναι οι κρύσταλλοι που ταιριάζουν στο μέγεθος και στην εμφάνιση εκείνων που βρίσκονται στο φόρεμά σας, παρόλο που μπορείτε σπάνια να κάνετε λάθος με ένα μικρό λευκό κρύσταλλο στο δάχτυλό σας. Όταν προσθέσετε τους κρυστάλλους στα νύχια σας, καλό είναι να χρησιμοποιείτε κόλλα νυχιών, έτσι ώστε αργότερα οι κρύσταλλοι να μπορούν να φύγουν εύκολα με το ξεβαφτικό νυχιών.

Φέτος θα είναι πολύ στη μόδα διαφορετικά χρώματα και στυλ στα νύχια, επομένως πάρτε το δειγματολόγιο και αρχίστε να δημιουργείτε! Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε ειδικά στυλό που βάφουν τα νύχια για να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις, όπως γραμμές, κύκλοι και άλλα στυλ που είναι ένα κι ένα.

Τα κοντά, περιποιημένα νύχια είναι πολύ στη μόδα φέτος, επομένως προσπαθήστε να δουλέψετε με τα φυσικά σας αντί να πληρώσετε έξτρα χρήματα για ν΄αποκτήσετε τζελ ή ακρυλικά νύχια στα χέρια και στα πόδια σας.

Rate this item
(0 votes)