Συμβουλές ομορφιάς για νύχια και φρύδια

Εδώ είναι μερικές από τις πιο τοπ συμβουλές ομορφιάς και οι καλύτερες συμβουλές για να ενδυναμώσετε τη φυσική σας ομορφιά!

Πως να Έχετε Πιο Δυνατά Νύχια

Μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατο να έχετε δυνατά νύχια, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τα διατηρήσετε δυνατά. Πρώτον, να φοράτε πάντα γάντια κάθε φορά που χρησιμοποιείτε καθαριστικά προϊόντα. Πριν πλύνετε τα πιάτα φορέστε πλαστικά γάντια. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσο ξηρά μπορούν να κάνουν αυτά τα απορρυπαντικά και χημικά τα νύχια σας, κάτι που τα κάνει να φθείρονται και να ξεφλουδίζουν.

Επίσης, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα χέρια σας ενυδατωμένα. Τα ενυδατωμένα νύχια είναι υγιή, επομένως απλώστε πάνω τους κρέμα χεριών πριν γίνουν ξηρά και εύθραυστα.

Σήμερα κυκλοφορούν στην αγορά και πολλά προϊόντα που μακραίνουν τα νύχια, πολλά είναι σε μορφή βερνικιών για τα νύχια. Αυτά είναι πολύ καλά προϊόντα και δε θα χρειαστεί καν να αγοράσετε το πιο ακριβό σκληρυντικό για ν’ αποκτήσετε πιο δυνατά νύχια. Οι μάρκες που υπάρχουν στα φαρμακεία είναι πάρα πολύ καλές και, γενικά, είναι το ίδιο καλές με τις ακριβές μάρκες στα καταστήματα καλλυντικών.

Πως να Βγάζετε τα Φρύδια σας με Κερί

Η αποτρίχωση με κερί είναι πάντα καλύτερη από το να τα βγάζετε με το τσιμπιδάκι καθώς κρατά περισσότερο και δίνει στα φρύδια σας καθαρή, περιποιημένη εμφάνιση για εβδομάδες! Πριν ξοδέψετε τα χρήματά σας γι΄αυτή τη δουλειά, αποτριχώστε τα φρύδια σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συμβουλές:

1) Ξεκινήστε χτενίζοντας τα φρύδια στο φυσικό τους σχήμα με ένα βουρτσάκι φρυδιών, με μια οδοντόβουρτσα ή με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσετε το φυσικό τους σχήμα και θα σας καθοδηγήσει.

2) Στη συνέχεια πάρτε έναν χάρακα και κρατήστε τον παράλληλα με τη μύτη σας και ευθεία με την εσωτερική γωνία του ματιού σας. Έτσι θα καθορίσετε που θα πρέπει να ξεκινά το φρύδι. Σημαδέψτε με μολύβι ματιών ή άι-λάινερ για να καθορίσετε το μήκος.

3) Τώρα πρέπει να καθορίσετε την καμπύλη του φρυδιού σας. Μπορείτε να το κάνετε κρατώντας τον χάρακα από την άκρη του ρουθουνιού σας ακριβώς πάνω από την εξωτερική άκρη της ίριδας και μέχρι το φρύδι. Πάρτε το μολύβι των ματιών σας και σημειώστε το σημείο με μια κουκκίδα.

4) Τραβήξτε γραμμές από τις κουκκίδες, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε που θα βρίσκεται η φυσική καμάρα του φρυδιού σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε το σχήμα με το μολύβι. Αυτό θα σας καθοδηγήσει όταν θα απλώνετε το κερί στα φρύδια σας.

5) Πάρτε το επαγγελματικό σας κιτ με το κερί και ζεστάνετε το κερί. Στη συνέχεια πάρτε το απλικατέρ και απλώστε μια πολύ λεπτή στρώση στο φρύδι σας. Χρησιμοποιήστε μόνο λίγη ποσότητα κεριού, έτσι ώστε να μπορείτε να το χειριστείτε. Μετά πάρτε την ταινία του κεριού και πιέστε την πάνω στο κερί. Ανασηκώστε τη γωνία της ταινίας και τραβήξτε την προς την αντίθετη μεριά από τη φορά των φρυδιών.

Αν δεν βγουν όλες οι τρίχες αμέσως, μην απλώσετε ξανά το κερί κάτω από το φρύδι σας, καθώς το δέρμα σας θα είναι ήδη ερεθισμένο κι ευαίσθητο μετά από τη χρήση του κεριού. Πάρτε το τσιμπιδάκι σας και τραβήξτε τις τρίχες που εξέχουν ή έχουν απομείνει. Συνεχίστε απλώνοντας στην περιοχή μια ωραία, απαλή κρέμα, όπως αλόη ή ακόμα και έλαια τεϊόδεντρου.

Rate this item
(0 votes)