Μπορεί μια γυναίκα να πει ειλικρινά ότι απολαμβάνει την στιγμή που το υπέροχο πεντικιούρ της ξεφλουδίζει; Η επισκευή ή η αντικατάσταση ενός μέρους από βερνίκι νυχιών είτε στα πόδια είτε στα χέρια είναι αληθινός πόνος, τόσο πολύ που να σας κάνει να νομίζετε ότι κάποιος μπορεί να έχει δημιουργήσει έναν τρόπο αποτελεσματικό στα θραύσματα για να φοράει βερνίκι νυχιών.

Σ΄αυτήν την περίπτωση κατάλληλα είναι τα πεντικιούρ σε μορφή τζελ. Αυτά τα πεντικιούρ εμφανίστηκαν στην αγορά μόνο για λίγο, αλλά πρόσφατα η ζήτησή τους αυξήθηκε – και δικαιολογημένα. Τα τζελ πεντικιούρ σας εγγυώνται πεντικιούρ μακράς διαρκείας.

Αν το να πηγαίνατε στην παραλία αποτελούσε για εσάς κάποτε πρόβλημα, δεν θα είναι πια, καθώς το τζελ πεντικιούρ είναι ανθεκτικό στο αλάτι και στο νερό. Στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να διαλυθεί ή να ξεβαφτεί με ξεβαφτικό νυχιών! Διατηρεί την λάμψη του ό, τι κι αν κάνετε. Αυτή η μορφή πεντικιούρ φαινομενικά είναι σχεδόν αδύνατον να καταστραφεί.

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για ξεφλούδισμα, ξεθώριασμα ή απολέπιση. Η μεγαλύτερη ανησυχία σας θα είναι είτε να αντικαταστήσετε το πεντικιούρ, καθώς τα νύχια σας μεγαλώνουν είτε να το ξεβάψετε τελείως από τα πόδια σας. Τα καλό είναι ότι τα νύχια των ποδιών μεγαλώνουν πιο αργά από τα νύχια των χεριών σας, επομένως μπορείτε να έχετε το τζελ πεντικιούρ μέχρι και 2 μήνες και να μη χρειαστεί να το πειράξετε καν!

Μπορείτε να κάνετε τζελ πεντικιούρ σε όποιο χρώμα μπορείτε να σκεφτείτε. Καθώς τα αυτοκόλλητα και οι πολύτιμοι λίθοι είναι πολύ δημοφιλείς, καλό είναι να ξέρετε ότι αυτά τα είδη προσθηκών μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα στο τζελ πεντικιούρ σας.

Πως απλώνεται ένα τζελ πεντικιούρ στα πόδια σας;

Αν έχετε κάνει ήδη τεχνητό τζελ μανικιούρ, τότε η διαδικασία θα σας είναι γνωστή. Τα νύχια τζελ συνήθως φτιάχνονται από πολυμερή στοιχεία και μονομερές τζελ. Το προϊόν αυτό απλώνεται στα νύχια των ποδιών σας. Στη συνέχεια, τα πόδια σας τοποθετούνται κάτω από υπεριώδη ακτινοβολία, έτσι ώστε τα νύχια να μπορούν να ενσωματωθούν στα πόδια σας. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στα τζελ νύχια να πάρουν το κατάλληλο σχήμα και να ενσωματωθούν στα φυσικά σας νύχια. Έπειτα κόβονται στο ίδιο μέγεθος και ενσωματώνονται ώστε να δείχνουν φυσικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε νύχια που δεν χρειάζονται ακτινοβολία, αν σας ανησυχεί η υπεριώδης ακτινοβολία, αλλά καλύτερα να τηλεφωνήσετε στο spa ή στο κομμωτήριο εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι συμπεριλαμβάνεται στις υπηρεσίες τους. Για τζελ νύχια που δεν χρειάζονται φως η τοποθέτηση γίνεται με βούρτσισμα ή ψέκασμα κατευθείαν πάνω στο νύχι, ή αυτά τα νύχια μπορούν να βυθιστούν στο νερό.

Αφού τα νύχια έχουν τοποθετηθεί στα πόδια σας, μπορείτε να τα βάψετε! Το διασκεδαστικό μέρος σε αυτό είναι ότι μπορείτε πραγματικά ν’αφήσετε τον άγριο εαυτό σας να έρθει στην επιφάνεια και να παίξει. Μπορεί να μην καταφέρετε να αφαιρέσετε τα πολύχρωμα νύχια των χεριών σας, αλλά δε μπορούν όλοι να δουν τα νύχια των ποδιών σας. Εκμεταλλευτείτε τα διάφορα σχήματα και σχέδια που κυκλοφορούν και ξαφνιάστε όποιον έχει το προνόμιο να δει τα χαριτωμένα σας πόδια.

Rate this item
(0 votes)