Τα στυλό νυχιών και τα πλεονεκτήματά τους!

Τα φθαρμένα βερνίκια νυχιών είναι τρόπος ζωής. Είτε πρόκειται για τα δάχτυλα των χεριών σας είτε των ποδιών σας, είναι πολύ πιθανόν μετά από λίγες ημέρες του μανικιούρ ή του πεντικιούρ που κάνατε να χρειαστεί κάποια βελτίωση.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δημιουργήθηκαν τα βερνίκια σε μορφή στυλό, για γυναίκες που θέλουν να διορθώσουν εκείνα τα ξεφλουδίσματα και σπασίματα στα βαμμένα νύχια τους.

Αν ρωτήσετε πολλές γυναίκες για το ξεφλουδισμένο τους βερνίκι νυχιών, μπορεί ν’ανακαλύψετε ότι κουβαλούν το μπουκαλάκι με το βερνίκι στην τσάντα τους ή στο πορτοφόλι τους σε περίπτωση που χρειαστεί μια «γρήγορη επισκευή». Καμιά δεν θέλει να πάει σε ραντεβού ή σε σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού με μισό βερνίκι νυχιών!

Το πρόβλημα με τη μεταφορά του βερνικιού νυχιών στην τσάντα μας είναι ότι μπορεί εύκολα να σπάσει και μπορεί να χυθεί σε όλη την τσάντα και στα πράγματα που υπάρχουν μέσα (και πιστέψτε με, δεν αφαιρείται εύκολα απ’τα κινητά τηλέφωνα). Τα στυλό βερνίκια νυχιών είναι μικρά, εύκολα στη μεταφορά και διαθέτουν καπάκι που βιδώνει και σταματά τη διαρροή, επομένως η τσάντα και τα προσωπικά σας αντικείμενα δεν διατρέχουν κίνδυνο να καταστραφούν.

Υπάρχουν Διαφορετικά Είδη Στυλό Βερνίκια Νυχιών;

Ναι, υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη βερνικιών για νύχια σε μορφή στυλό για να επιλέξετε, ανάλογα πως θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Ο πιο γνωστός τύπος στυλό ανάμεσα στα βερνίκια νυχιών είναι το διορθωτικό στυλό. Αυτός ο τύπος έχει τέλεια εφαρμογή για όποια βιάζεται ν’απλώσει το βερνίκι νυχιών και δεν έχει χρόνο να περάσει την επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία για ν’αφαιρέσει το περιττό βερνίκι νυχιών από τα πλαϊνά των νυχιών. Χρειάζεται μόνο να στρίψετε το καπάκι και να πιέσετε το στυλό πάνω στο σημείο που θέλετε ν’αφαιρέσετε, και θα φύγει αμέσως. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε σφιχτά το καπάκι αμέσως μόλις τελειώσετε, διαφορετικά το διορθωτικό στυλό θα ξηραθεί πολύ γρήγορα.

Ένας άλλος τύπος στυλό βερνίκι νυχιών που αποκτά μεγαλύτερη δημοτικότητα είναι τα στυλό design. Αυτά τα στyλό είναι φανταστικά για εκείνες που έχουν μια πιο δημιουργική πλευρά. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σειρά από διαφορετικά, υπέροχα κι αστεία σχέδια μ’ένα τέτοιο στυλό, καθώς μπορείτε να ελέγξετε το σημείο που βάφετε. Αυτά τα στυλό έχουν ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων και συνθέσεων, επομένως σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να σας ταιριάζει.

Αν επιλέξετε αυτόν τον τύπο στυλό, θα παρατηρήσετε ότι πολλά από αυτά συνοδεύονται από ξεβαφτικό νυχιών στην άλλη άκρη τους. Η πλούσια σύνθεση του ξεβαφτικού σας επιτρέπει ν’αφαιρέσετε κάθε ίχνος από περιττό βερνίκι νυχιών κι επίσης διορθώνει γρήγορα τυχόν λάθη που μπορεί να κάνετε με το στυλό σχεδίασης και χωρίς να καταστρέφει και το υπόλοιπο βερνίκι. Το ακριβό διορθωτικό στυλό θα σας επιτρέψει ν’απομακρύνετε κάθε ίχνος με το στυλό σχεδίασης γρήγορα και χωρίς να καταστρέψει το υπόλοιπο βερνίκι.

Rate this item
(0 votes)