Γιατί να επιλέξω σκληρυντικό νυχιών;

Πολλές γυναίκες ρωτάνε γιατί να κυκλοφορούν στο εμπόριο τα σκληρυντικά νυχιών; Ο σκοπός ενός βερνικιού δεν είναι να δώσει χρώμα και λίγη «ζωντάνια» στα νύχια; Αν μια γυναίκα θέλει λαμπερά νύχια, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τα τρίψει μέχρι να γίνουν λαμπερά.

 Βασικά, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που κυκλοφορούν τα σκληρυντικά νυχιών στο εμπόριο και εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Θα ξεκινήσουμε με τον νούμερο ένα λόγο που βρίσκετε σήμερα ένα βιολογικό βερνίκι νυχιών στο εμπόριο:

Χρησιμοποιείται ως Βάση

Ποτέ μην υποτιμάτε τη σημαντικότητα μιας καλής σε ποιότητα βιολογικής βάσης για τα νύχια! Η βάση που χρησιμοποιείτε μπορεί είτε να ολοκληρώσει είτε να χαλάσει το μανικιούρ σας, επομένως καλύτερα να επιλέξετε μια βιολογική βάση για τα νύχια σας. Η βάση θα προστατεύσει τα νύχια σας από τους λεκέδες, θα σταθεροποιήσει το βερνίκι που θα χρησιμοποιήσετε και θα τα εμποδίσει να ξεφλουδίσουν. Η βάση θα βοηθήσει, επίσης, να δυναμώσουν τα νύχια σας και να μεγαλώσουν.

Χρησιμοποιείται ως Επάνω Βάση

Η επάνω βάση είναι εξίσου σημαντική με τη βάση που απλώνετε πριν βάψετε τα νύχια σας! Χρησιμοποιείται ως στεγανωτική ουσία για το βερνίκι σας με την έννοια ότι θα παραμείνει περισσότερο χρόνο και θα βοηθήσει ενάντια στο ξεφλούδισμα και το ξεθώριασμα. Θα βοηθήσει, επίσης, να δυναμώσουν τα νύχια σας και να μεγαλώσουν.

Χρησιμοποιείται ως κόλλα

Αν έχετε ξεφλουδισμένα νύχια, απολεπισμένα ή που σπάνε, η χρήση ενός σκληρυντικού νυχιών μπορεί να είναι μια καλή, γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος. Απλά, απλώστε μια ή δυο στρώσεις σκληρυντικού πάνω στα βαμμένα νύχια σας και θα εκπλαγείτε με το πόσο καλή μπορεί να είναι η προσωρινή «επισκευή» των σπασμένων ή ξεφλουδισμένων νυχιών σας.

Χρησιμοποιείται για αυτοκόλλητα και για κοσμήματα

Αν σας ενδιαφέρει να απλώσετε μόνη σας στο σπίτι αυτοκόλλητα και κοσμήματα στα δάχτυλά σας, τότε καλό είναι να επενδύσετε σε μια καλή βάση για να το κάνετε. Με τη χρήση ενός αυτοκόλλητου, λίγη κόλλα ειδική για τα νύχια κι ένα σκληρυντικό νυχιών, μπορείτε να έχετε μια όμορφη, trendy κι εντελώς μοναδική εμφάνιση στα νύχια σας.

Χρησιμοποιείται ως βερνίκι νυχιών

Ποιος λέει ότι χρειάζεστε πάντα χρωματιστό βερνίκι νυχιών για να βάψετε τα νύχια σας; Αν δεν έχετε χρόνο να κάνετε τα νύχια σας να λάμπουν, μπορείτε να απλώσετε σκληρυντικό νυχιών στα νύχια των χεριών σας ή των ποδιών για ν’αποκτήσουν εκείνη την λαμπερή εμφάνιση.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκληρυντικό για να δημιουργήσετε τις δικές σας αποχρώσεις ή ακόμα και να δημιουργήσετε το δικό σας λαμπερό βερνίκι νυχιών! Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Μπορείτε να επιλέξετε τη σύνθεση του σκληρυντικού που ταιριάζει καλύτερα στα νύχια σας, επομένως συστήνεται να επιλέξετε ένα βερνίκι νυχιών που θα κάνει καλό στην υγεία και στο μήκος των νυχιών σας.

Rate this item
(0 votes)