Ποιοτικά αλλά και οικονομικά βερνίκια νυχιων! Ολα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επιλέξετε!

Με τόσο μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών, συνθέσεις και μάρκες στην αγορά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε ποιες μάρκες θα είναι οι καλύτερες για εσάς. Ανεξάρτητα απ’τον προϋπολογισμό σας μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο hot, πιο trendy χρώματα κι αποχρώσεις στην αγορά που δε θα σας επιβαρύνουν.

Φτηνές Μάρκες σε βερνίκια Νυχιών που αξίζουν τον Χρόνο σας

Σχεδόν όλοι συνδέουν το «λιγότερο ακριβό» με την «φτηνή» και «κατώτερη ποιότητα», αλλά όταν πρόκειται για βερνίκια νυχιών δεν είναι απαραίτητο να είναι οπωσδήποτε έτσι. Υπάρχουν πολλές συμφέρουσες μάρκες στην αγορά, όπως η Wet ‘n Wild.

Η Wet ‘n Wild είναι πιο γνωστή στο νεαρόκοσμο (προέφηβοι και έφηβοι), αλλά ποιος λέει ότι δε μπορεί να το χρησιμοποιήσει και μια μεγαλύτερη γυναίκα; Αυτή η μάρκα προσφέρει μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικές αποχρώσεις και παρόλο που μπορεί να χρειαστεί ν’αποποιηθείτε εκείνες τις σπέσιαλ συνθέσεις (όπως οι φόρμουλες ενάντια στο ξεφλούδισμα και οι quick dry φόρμουλες), αν έχετε τον χρόνο να περιμένετε τα νύχια σας να στεγνώσουν, τότε αυτή η μάρκα είναι πολύ καλή για εσάς.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Σχεδόν όλες οι μάρκες στα βερνίκια νυχιών έχουν εκπτώσεις όταν τελειώνει μια σαιζόν. Επισκεφτείτε το φαρμακείο σας ή το κατάστημα καλλυντικών για μερικές πραγματικά καλές τιμές!

Επίσης, μπορείτε να βρείτε την μάρκα N.Y.C. σε πάρα πολύ φτηνή τιμή σε καταστήματα καλλυντικών με εκπτώσεις και παρόλο που αυτά τα βερνίκια νυχιών έχουν πιο λεπτή σύνθεση από τις περισσότερες ακριβές μάρκες, με μερικές παραπάνω στρώσεις θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα όπως με τα ακριβά βερνίκια νυχιών.

Μάρκες σε Βερνίκια Νυχιών Μεσαίας Τάξης

Στην περίπτωση που η επιλογή μιας μάρκας βερνικιού νυχιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπάρχουν στην αγορά πάρα πολλές μάρκες μεσαίας ποιότητας! Μια κλασσική κι αγαπημένη είναι η Sally Hansen. Αυτή η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη σειρά απ’τα πιο trendy χρώματα και μια ολόκληρη ποικιλία από διαφορετικές συνθέσεις, όπως ενάντια στο ξεφλούδισμα, για ενδυνάμωση των νυχιών και quick dry.

Μια άλλη πολύ δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στις γυναίκες κι οπωσδήποτε ανάμεσα στα σαλόνια ομορφιάς είναι η εταιρεία OPI. Πάντα φρέσκια και πάντα στην τελευταία λέξη της μόδας τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι γνωστά και για την ποιότητά τους και για την καινοτομία τους στον χώρο της μόδας.

Υπερσύγχρονες Μάρκες στα Βερνίκια Νυχιών

Οι υπερσύγχρονες εταιρείες στα βερνίκια νυχιών είναι περισσότερες από τις μάρκες που βρίσκονται στα εμπορικά καταστήματα, όπως η Lancôme και η Chanel. Παρόλο που αυτές οι εταιρείες θα σας κοστίσουν μερικά παραπάνω χρήματα σίγουρα δεν θ’απογοητευτείτε. Η ποιότητα των βερνικιών και η μόδα, τα νέα χρώματα που εμφανίζονται συνεχώς είναι υπέροχα. Επιλέγοντας αυτές τις μάρκες και τα νεότερα χρώματα που προσφέρουν θα είστε πραγματικά μέσα στην μόδα.

Ίσως, πιο σημαντικό από την μάρκα που θα επιλέξετε είναι τα χρώματα που θα προτιμήσετε να βάψετε τα νύχια σας. Αν δεν ξέρετε ακόμα ποιες μάρκες και ποια χρώματα είναι στη μόδα, και ποια όχι, ρωτήστε έναν αισθητικό στο πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών ή σ’ένα φαρμακείο.

Μια γρήγορη ματιά σ’ένα περιοδικό μόδας θα σας δώσει, επίσης, μια καλή ιδέα για το ποια χρώματα είναι αυτόν τον καιρό στη μόδα και ποια πρόκειται να είναι σύντομα. Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στην διάθεσή σας! Τι σημασία έχει αν είναι το πιο φωτεινό πορτοκαλί στη μόδα; Αν δεν σας ταιριάζει, τότε δεν αξίζει να το χρησιμοποιήσετε.

Rate this item
(1 Vote)