Θεραπεία αποτρίχωσης με lazer! Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Όλες οι γυναίκες του πλανήτη έχουν τρίχες στο σώμα τους, τις οποίες θέλουν να ξεφορτωθούν, και πρέπει κατά κανόνα να ξεφορτωθούν. Πώς απομακρύνετε τις τρίχες; Ξυρίζεστε; Κάνετε αποτρίχωση με κερί; Τις ξεριζώνετε; Οπωσδήποτε υπάρχουν οφέλη αν επιλέξετε μια απ’αυτές τις μεθόδους, όπως:

  • Έχετε άμεσα αποτελέσματα
  • Κάθε περιποίηση κοστίζει λίγα
  • Μπορείτε να το κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας
  • Τα προϊόντα περιποίησης είναι εύκολα προσβάσιμα και υπάρχουν σχεδόν σε κάθε κατάστημα

Όμως, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα σ’αυτούς τους πολύ απλούς και βασικούς τρόπους αποτρίχωσης, όπως:

  • Δεν είναι μόνιμοι – με μεγάλη πιθανότητα θα χρειαστεί να ξανακάνετε την ίδια διαδικασία αποτρίχωσης μέσα σε μερικές μέρες ή εβδομάδες
  • Μπορεί να είναι πολύ επίπονοι
  • Μπορεί να είναι πολύ ακριβοί. Όταν σκεφτείτε πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει σε ξυραφάκια, αποτριχωτικές κρέμες ή κερί μέχρι τώρα, κάντε ένα λογαριασμό. Σίγουρα έχετε ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα.

Πολλές γυναίκες δεν πάνε να κάνουν αποτρίχωση με λέιζερ, επειδή είναι ακριβή. Ενώ είναι σίγουρα πιο ακριβή θεραπεία απ’το ν’αγοράζετε μερικά ξυραφάκια ή γλυκαντικά τρίχας, όταν αναλογιστείτε το κόστος μέχρι τώρα, θα δείτε ότι η αποτρίχωση με λέιζερ είναι στην πραγματικότητα πιο οικονομική απ’οποιαδήποτε άλλη διαδικασία αποτρίχωσης.

Σκεφτείτε τον χρόνο που περνάτε κάνοντας αποτρίχωση ξεριζώνοντας, βγάζοντας με τσιμπιδάκι, ξυρίζοντας και χρησιμοποιώντας κερί. Προσθέστε αυτό και θα καταλήξετε να περνάτε μέρες κι εβδομάδες απλά προσπαθώντας ν’απαλλαχτείτε απ’την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα! Ο χρόνος της θεραπείας με λέιζερ ποικίλλει ανάλογα το εύρος της περιοχής που περιποιείστε, αλλά η διαδικασία ολοληρώνεται γενικά μέσα σε μια ώρα ή δυο. Έτσι ξοδεύετε λιγότερο χρόνο για αποτρίχωση απ’ότι αν χρησιμοποιούσατε άλλη μέθοδο!

Επίσης, οι γυναίκες φοβούνται ότι η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να είναι επίπονη, αλλά αυτό δεν αληθεύει. Ενώ είναι αλήθεια ότι μερικές γυναίκες αισθάνονται μια ελαφρά αίσθηση καψίματος όταν κάνουν τη θεραπεία, ο «πόνος» δε συγκρίνεται σε καμιά περίπτωση μ’εκείνον που νιώθετε όταν κάνετε αποτρίχωση με κερί, όταν βγάζετε τα φρύδια σας ή όταν κόβετε το δέρμα σας στο ξύρισμα.

Υπάρχουν διάφορες τρομακτικές ιστορίες που έχουμε ακούσει όλοι σχετικά με τα λέιζερ που προκαλούν προβλήματα υγείας με πιο συνηθισμένα τ’ανεπανόρθωτα εγκαύματα στο δέρμα. Αυτά μπορεί να συμβούν, αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες και σπάνιες. Αν σκέφτεστε να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ, μην το κάνετε με γνώμονα το χρηματικό ποσό ανά επίσκεψη. Επικεντρωθείτε στην ποιότητα της θεραπείας. Ρωτήστε τους για αναφορές κι ακολουθήστε τις. Ψάξτε στο διαδίκτυο για κριτικές του συγκεκριμένου κέντρου ομορφιάς και σιγουρευτείτε ότι είναι δημοφιλές και γνωστό για τ’αποτελέσματά του στον τομέα της ομορφιάς.

Rate this item
(0 votes)