Τζελ Πεντικιούρ – Πεντικιούρ Μακράς Διάρκειας

Μπορεί μια γυναίκα να πει ειλικρινά ότι απολαμβάνει την στιγμή που το υπέροχο πεντικιούρ της ξεφλουδίζει; Η επισκευή ή η αντικατάσταση ενός μέρους από βερνίκι νυχιών είτε στα πόδια είτε στα χέρια είναι αληθινός πόνος, τόσο πολύ που να σας κάνει να νομίζετε ότι κάποιος μπορεί να έχει δημιουργήσει έναν τρόπο αποτελεσματικό στα θραύσματα για να φοράει βερνίκι νυχιών.

Σ΄αυτήν την περίπτωση κατάλληλα είναι τα πεντικιούρ σε μορφή τζελ. Αυτά τα πεντικιούρ εμφανίστηκαν στην αγορά μόνο για λίγο, αλλά πρόσφατα η ζήτησή τους αυξήθηκε – και δικαιολογημένα. Τα τζελ πεντικιούρ σας εγγυώνται πεντικιούρ μακράς διαρκείας.

Αν το να πηγαίνατε στην παραλία αποτελούσε για εσάς κάποτε πρόβλημα, δεν θα είναι πια, καθώς το τζελ πεντικιούρ είναι ανθεκτικό στο αλάτι και στο νερό. Στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να διαλυθεί ή να ξεβαφτεί με ξεβαφτικό νυχιών! Διατηρεί την λάμψη του ό, τι κι αν κάνετε. Αυτή η μορφή πεντικιούρ φαινομενικά είναι σχεδόν αδύνατον να καταστραφεί.

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για ξεφλούδισμα, ξεθώριασμα ή απολέπιση. Η μεγαλύτερη ανησυχία σας θα είναι είτε να αντικαταστήσετε το πεντικιούρ, καθώς τα νύχια σας μεγαλώνουν είτε να το ξεβάψετε τελείως από τα πόδια σας. Τα καλό είναι ότι τα νύχια των ποδιών μεγαλώνουν πιο αργά από τα νύχια των χεριών σας, επομένως μπορείτε να έχετε το τζελ πεντικιούρ μέχρι και 2 μήνες και να μη χρειαστεί να το πειράξετε καν!

Μπορείτε να κάνετε τζελ πεντικιούρ σε όποιο χρώμα μπορείτε να σκεφτείτε. Καθώς τα αυτοκόλλητα και οι πολύτιμοι λίθοι είναι πολύ δημοφιλείς, καλό είναι να ξέρετε ότι αυτά τα είδη προσθηκών μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα στο τζελ πεντικιούρ σας. 

Rate this item
(0 votes)