Ματ Βερνίκι Νυχιών – Το Ματ Δε Σημαίνει Θαμπάδα

Τα βερνίκια νυχιών είναι γνωστά για την εντυπωσιακή, λεία λάμψη τους, επομένως για ποιον λόγο να θέλει μια γυναίκα να τ’αλλάξει για ένα θαμπό, ματ βερνίκι νυχιών;

Τα ματ βερνίκια νυχιών είναι μια σχετικά καινούρια μόδα που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Τα OPI βερνίκια νυχιών, όπως επίσης και πάρα πολλές μικρότερες μπουτίκ των εταιριών καλλυντικών αποφάσισαν να προσφέρουν αυτόν τον καινούριο τύπο στο κοινό, κι έτσι έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στις περισσότερες γυναίκες. Τα ματ βερνίκια προσφέρουν μια διαφορετική εμφάνιση κι αυτό το διαφορετικό μπορεί να ολοκληρώσει την εμφάνιση μιας γυναίκας όπως δεν μπορεί να το κάνει ένα λαμπερό, γυαλιστερό βερνίκι νυχιών.

Πως Είναι Ένα Ματ Βερνίκι Νυχιών;

Όταν απλώσετε για πρώτη φορά ένα ματ βερνίκι στα νύχια σας, θα φαίνεται υγρό και λαμπερό όπως ένα συνηθισμένο βερνίκι. Ωστόσο, καθώς στεγνώνει, θα παρατηρήσετε ότι το χρώμα αρχίζει να παίρνει μια αδιαφανή, θαμπή όψη. Το χρώμα είναι δυνατό, αλλά η στιλπνότητα και η λάμψη έχουν φύγει.

Το ματ βερνίκι νυχιών δουλεύει καλύτερα με τις πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως πράσινο του δάσους, μπλε ναυτικό και μωβ. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις στα ματ βερνίκια νυχιών μπορεί να είναι ένα «επίκτητο γούστο» για κάποιες, παρόλο που αρκετές φωτεινότερες αποχρώσεις στα ματ βερνίκια νυχιών θεωρείται ότι είναι μόνο για το θέατρο ή για την πασαρέλα.

Αν είστε θαραλέες, τολμάτε και κυνηγάτε το καινούριο, τότε τα ματ βερνίκια νυχιών μπορεί να ικανοποιήσουν αυτή την ανάγκη σας. Διαφορετικά, συνίσταται γενικά να μείνετε μακριά απ’αυτή την μόδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μια πολύ καλή εναλλακτική είναι να επιλέξετε μια ματ βάση, πολλές από τις οποίες έχουν κυκλοφορήσει τελευταία στην αγορά. Αν δεν είστε πρόθυμες να ξοδευτείτε για τη νέα μόδα, μπορείτε ν’αγοράσετε μια ματ βάση που ταιριάζει σε κάθε βερνίκι νυχιών. Αφού απλώσετε τη στρώση, θα δείτε ότι στεγνώνοντας σιγά σιγά μετατρέπεται σε πιο ματ απόχρωση.

Που μπορώ Να Βρω Ματ Βερνίκια Νυχιών;

Πολλά φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα καλλυντικών κι εξειδικευμένα μαγαζιά καλλυντικών πουλάνε ματ βερνίκια νυχιών, παρόλο που ασφαλώς μπορεί να είναι πιο δύσκολο να επιλέξει κανείς κάτι άλλο πέρα απ’την τυπική λαμπερή απόχρωση. Τα φαρμακεία έχουν την τάση να έχουν περιορισμένες επιλογές, επομένως αν θέλετε την καινούρια ματ απόχρωση, δοκιμάστε σ’ένα εξειδικευμένο κατάστημα ομορφιάς, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές.

Ένα άλλο πολύ καλό μέρος για να κοιτάξετε για βερνίκια νυχιών είναι το Διαδίκτυο. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ποσότητα ή την διαφήμιση που μπορεί να έχουν τα καταστήματα καλλυντικών online. Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε καλλυντικό στο Διαδίκτυο, να ζητάτε πάντα δείγματα εικόνων των προϊόντων που υπάρχουν και πάντα να ρωτάτε για την ημερομηνία λήξεως (πολλές γυναίκες έχουν καεί λαμβάνοντας στο ταχυδρομείο τους ληγμένα καλλυντικά από καταστήματα καλλυντικών).

Επομένως, παρόλο που τα ματ βερνίκια νυχιών μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλες, μπορείτε να δοκιμάσετε μια ματ βάση, στην περίπτωση που αναρρωτιέστε αν σας ταιριάζει. Ή μπορείτε να αφήσετε απόλυτα τη μόδα και ν’απολαύσετε τα όμορφα λαμπερά νύχια σας! 

Rate this item
(0 votes)