Πώς να κάνετε ποδόλουτρο με χυμό λεμονιού

Γνωρίζατε ότι τα πόδια μας είναι ένα απ' τα κύρια μέρη στο σώμα μας που αποβάλλονται οι τοξίνες; Αυτό εξηγεί γιατί συχνά πονάνε και αισθανόμαστε κάψιμο! Μπορείτε να επισπεύσετε τη διαδικασία αποβολής φυσικά με τη δύναμη του λεμονιού

.Ο χυμός λεμονιού είναι το καλύτερο συστατικό ενυδάτωσης ποδιών που προάγει τη διαδικασία αποβολής τοξινών συμβάλλοντας στην ανακούφιση απ' τον πόνο και την ευαισθησία που συνδέονται με τα πονεμένα πόδια.

Ο πιο εύκολος τρόπος για ν' αξιοποιήσετε τις θεραπευτικές ιδιότητες του λεμονιού είναι ένα ποδόλουτρο με χυμό λεμονιού. Δοκιμάστε τη συνταγή μας για ποδόλουτρο που είναι πλούσια σε καταπραϋντικό λεμόνι με θρεπτικό ελαιόλαδο και ανακουφιστικό γάλα. Τα πόδια σας θα σας ευγνωμονούν!

Θεραπεία ποδιών με χυμό λεμονιού
Τι θα χρειαστείτε:

1 φλυτζ. χυμό λεμονιού

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

¼ φλυτζ. βουτυρόγαλα

1. Σε ένα μέτριο μπολ αναμίξτε όλα τα συστατικά και αφήστε.
2. Γεμίστε τη μπανιέρα σας μέχρι τη μέση με ζεστό νερό. Αν δεν έχετε μπανιέρα, μια μεγάλη βαθιά λεκάνη αρκετά φαρδιά για να χωράνε τα πόδια σας είναι κατάλληλη.
3. Στη συνέχεια προσθέστε τη θεραπεία ποδόλουτρου και βυθίστε τα πόδια σας.
4. Αφήστε να μουλιάσουν 15-20 λεπτά για χαλαρωμένα, αναζωογονημένα πόδια.
5. Το πλύσιμο των ποδιών σας μετά το ποδόλουτρο είναι προαιρετικό, η θεραπεία ποδιών δεν θα αφήσει κανένα υπόλειμμα ή βρομιά.

Rate this item
(2 votes)