Πώς να θεραπεύσετε τα πονεμένα πόδια

 Αν είστε πάρα πολύ εξοικειωμένες με τα πονεμένα, πρησμένα πόδια, οι πονεμένες καμάρες σας μπορεί να ανακουφιστούν αν μάθουν ότι υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε τα κουρασμένα και πονεμένα πόδια να ανήκουν στο παρελθόν.

 Μετρήστε

Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος του παπουτσιούμας, έτσι δεν είναι; Όχι εντελώς. Το μέγεθος των παπουτσιών μπορεί να διαφέρει σημαντικά από κατάστημα σε κατάστημα κι ένα πάρα πολύ στενό παπούτσι μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο και πόνο στα πόδια, ενώ τα άνετα παπούτσια μπορούν να κάνουν τα πόδια να γλιστράνε οδηγώντας στον πόνο. Επομένως, είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε τον υπάλληλο του καταστήματος και να ζητάτε να μετρήσουν τα πόδια σας όποτε είναι εφικτό. Με την ακριβή μέτρηση των ποδιών, ο υπάλληλος του καταστήματος θα είναι σε θέση να βρει το παπούτσι που εφαρμόζει τέλεια, κάτι που συχνά περιλαμβάνει μισό μέγεθος πάνω ή κάτω. Επίσης, δεχτείτε τη συμβουλή «Θ’ ανοίξει» με επιφύλαξη. Αν ένα ζευγάρι παπούτσια είναι επώδυνα στενό, κανένα φυσικό άνοιγμα δεν θα το κάνει να εφαρμόζει τέλεια.

Πακετάρετε πρακτικά

Μειώστε τα προβλήματα των ποδιών βάζοντας τα πιθανώς ψηλά τακούνια σας σε μια τσάντα και φορώντας τα αθλητικά σας στο δρόμο προς τη δουλειά. Φορώντας πρακτικά παπούτσια κατά τη μετακίνηση προς τη δουλειά γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, επομένως δεν θα είστε οι μόνες που πηγαίνετε με ταγιέρ και Reeboks. Ναι, θα είναι παράταιρα με τα ρούχα σας, αλλά θα σώσουν τα πόδια σας απ’ τον πόνο και μπορείτε να τα βγάλετε διακριτικά στο μπάνιο πριν το προσέξει κανείς!

Αναζωογονήστε

Αν όλα έχουν αποτύχει και τα πόδια σας πονάνε στο τέλος της μέρας, δοκιμάστε μια

αναζωογονητική κρέμα ποδιών, η οποία θα δροσίσει και θα ανανεώσει τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια.

Rate this item
(0 votes)