Πώς να καρπωθείτε τα οφέλη της ρεφλεξολογίας

Τι είναι η ρεφλεξολογία; Με λίγα λόγια είναι μια μέθοδος μασάζ που βασίζεται στην αρχή ότι συγκεκριμένα μέρη του σώματος επηρεάζονται από άλλα.Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από την ένταση και τη θεραπεία ασθενειών, οι στόχοι της ρεφλεξολογίας των ποδιών στα «σημεία πίεσης» ή «αντανακλαστικά» των ποδιών πιστεύεται ότι συνδέονται με το υπόλοιπο σώμα.

 

Ένα διάγραμμα της ρεφλεξολογίας των ποδιών διαχωρίζει τα πόδια σε διακριτικά τμήματα που θεωρείται ότι επηρεάζουν άλλες περιοχές του σώματος. Για παράδειγμα, η πίεση στις φτέρνες και στις κάτω καμάρες των ποδιών πιστεύεται ότι επιδρούν θετικά στο κάτω μέρος της πλάτης.

Με την άσκηση πίεσης σε αυτά τα σημεία πίεσης, η ένταση μπορεί να διασπαρεί, το κυκλοφορικό να βελτιωθεί και οι τοξίνες αποβάλλονται ενθαρρύνοντας τη γενική θεραπεία του σώματος. Η ρεφλεξολογία των ποδιών πιστεύεται ακόμα ότι καθαρίζει τις «συναισθηματικές τοξίνες» που μπορεί να αποθηκεύονται στο σώμα επιτρέποντας την απελευθέρωση της αρνητικής ενέργειας. Ενδιαφέρον; Ορίστε πώς να αξιοποιήσετε τη ρεφλεξολογία στο έπακρον...

Βρείτε ένα καλό επαγγελματία

Για να μάθετε περισσότερα για το διάγραμμα της ρεφλεξολογίας των ποδιών και να βιώσετε τα πραγματικά οφέλη της ρεφλεξολογίας είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικευμένο επαγγελματία.
Μεγάλο μέρος της ρεφλεξολογίας βασίζεται στη θεωρία και τις προσωπικές εμπειρίες, γι' αυτό τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από άτομο σε άτομο. Για να αξιοποιήσετε τη συνεδρία σας και να ξεκλειδώσετε την ισχυρή σύνδεση μυαλού σώματος που είναι απαραίτητο για τη θεραπεία του συναισθηματικού στρες πρέπει να πάτε στη συνεδρία με ανοιχτό μυαλό. Μια κλειστή, σκεπτική συμπεριφορά μπορεί να εμποδίσει τα σωματικά και συναισθηματικά οφέλη που προσφέρονται από τη ρεφλεξολογία.

Ξεχωρίστε

Αν θέλετε πραγματικά να δείτε αποτελέσματα, στην ιδανική περίπτωση θα πρέπει να παρακολουθήσετε 3-4 συνεδρίες. Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την πάροδο του χρόνου, και παρόλο που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσέξετε αλλαγές στο σώμα σας αμέσως, σημαντική και μόνιμη αλλαγή θα χρειαστεί περισσότερο για να επιτευχθεί.

Rate this item
(0 votes)