Breadcrumbs

Πώς να καρπωθείτε τα οφέλη της ρεφλεξολογίας

Rate this item
(0 votes)

Τι είναι η ρεφλεξολογία; Με λίγα λόγια είναι μια μέθοδος μασάζ που βασίζεται στην αρχή ότι συγκεκριμένα μέρη του σώματος επηρεάζονται από άλλα.Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από την ένταση και τη θεραπεία ασθενειών, οι στόχοι της ρεφλεξολογίας των ποδιών στα «σημεία πίεσης» ή «αντανακλαστικά» των ποδιών πιστεύεται ότι συνδέονται με το υπόλοιπο σώμα.

 

Ένα διάγραμμα της ρεφλεξολογίας των ποδιών διαχωρίζει τα πόδια σε διακριτικά τμήματα που θεωρείται ότι επηρεάζουν άλλες περιοχές του σώματος. Για παράδειγμα, η πίεση στις φτέρνες και στις κάτω καμάρες των ποδιών πιστεύεται ότι επιδρούν θετικά στο κάτω μέρος της πλάτης.

Με την άσκηση πίεσης σε αυτά τα σημεία πίεσης, η ένταση μπορεί να διασπαρεί, το κυκλοφορικό να βελτιωθεί και οι τοξίνες αποβάλλονται ενθαρρύνοντας τη γενική θεραπεία του σώματος. Η ρεφλεξολογία των ποδιών πιστεύεται ακόμα ότι καθαρίζει τις «συναισθηματικές τοξίνες» που μπορεί να αποθηκεύονται στο σώμα επιτρέποντας την απελευθέρωση της αρνητικής ενέργειας. Ενδιαφέρον; Ορίστε πώς να αξιοποιήσετε τη ρεφλεξολογία στο έπακρον...

Βρείτε ένα καλό επαγγελματία

Για να μάθετε περισσότερα για το διάγραμμα της ρεφλεξολογίας των ποδιών και να βιώσετε τα πραγματικά οφέλη της ρεφλεξολογίας είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικευμένο επαγγελματία.
Μεγάλο μέρος της ρεφλεξολογίας βασίζεται στη θεωρία και τις προσωπικές εμπειρίες, γι' αυτό τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από άτομο σε άτομο. Για να αξιοποιήσετε τη συνεδρία σας και να ξεκλειδώσετε την ισχυρή σύνδεση μυαλού σώματος που είναι απαραίτητο για τη θεραπεία του συναισθηματικού στρες πρέπει να πάτε στη συνεδρία με ανοιχτό μυαλό. Μια κλειστή, σκεπτική συμπεριφορά μπορεί να εμποδίσει τα σωματικά και συναισθηματικά οφέλη που προσφέρονται από τη ρεφλεξολογία.

Ξεχωρίστε

Αν θέλετε πραγματικά να δείτε αποτελέσματα, στην ιδανική περίπτωση θα πρέπει να παρακολουθήσετε 3-4 συνεδρίες. Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την πάροδο του χρόνου, και παρόλο που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσέξετε αλλαγές στο σώμα σας αμέσως, σημαντική και μόνιμη αλλαγή θα χρειαστεί περισσότερο για να επιτευχθεί.

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.