Πώς να αποκτήσετε εμφανίσιμα πόδια

Τεμπέλιαζα με τους ξυπόλητους φίλους μου σε μια συνηθισμένη συνάθροιση της παρέας, κουβεντιάζοντας και πίνοντας κρασί και καθώς πήγα να ξαπλώσω στον καναπέ, αποφάσισα να συμμετέχω με τους υπόλοιπους του πάρτυ και να βγάλω τα παπούτσια μου όταν, προς μεγάλη μου τρομάρα, πρόσεξα τα πόδια μου. Σκασμένα και ξηρά , παραμελημένα που έμοιαζαν να έχουν βγει από ταινία τρόμου. Τα έκρυψα γρήγορα.

 

Αν έχετε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, γνωρίζετε το συναίσθημα της αγωνίας όταν συνειδητοποιήσατε ότι μπορεί να χρειαστεί να εμφανίσετε τα μη εμφανίσιμα πόδια σας μπροστά σε κοινό.

Εξαφανίστε τα ενοχλητικά πόδια με την απλή θεραπεία περιποίησης ποδιών που σας δίνουμε για τέλεια πόδια και όμορφα νύχια που στην ουσία θα θέλετε να επιδεικνύετε!

1. Επενδύστε σε μια ελαφρόπετρα

Με τη δαπάνη λίγων μόνο ευρώ, μια καλή ελαφρόπετρα θα σας σώσει από τις ντροπιαστικές στιγμές των ποδιών και θα παρατείνει το διάστημα μεταξύ των θεραπειών πεντικιούρ στο σαλόνι ομορφιάς. Φυλάξτε την στο μπάνιο και χρησιμοποιήστε τη μια φορά την εβδομάδα όταν τα πόδια είναι μαλακά απ' το ζεστό νερό για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να εμποδίσετε τον σχηματισμό του παχιού, σκληρού δέρματος.

2. Πόδια που μυρίζουν τέλεια

Για πόδια που μυρίζουν ωραία, τέλεια μια καθημερινή φροντίδα ενυδάτωσης είναι must. Απλώστε μια πλούσια, εκλεκτή κρέμα με απολαυστικό άρωμα που θα λιώσει μέσα στην επιδερμίδα σας και θα διατηρήσει τα πόδια σας απαλά και μυρωδάτα για ώρες.

3. Όμορφα δάχτυλα ποδιών.

Αφήστε τα δάχτυλα των ποδιών σας να κλέψουν την παράσταση διατηρώντας τα καθαρά και λιμαρισμένα, καλλωπίζοντάς τα με ένα όμορφο βερνίκι νυχιών συχνά. Η λίμα και το ψαλίδι νυχιών στο μπάνιο είναι ένας εύκολος τρόπος να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας να τα διαμορφώνετε και να τα περνάτε με βερνίκι νυχιών κάθε εβδομάδα. Κάντε το ρουτίνα επιλέγοντας μια εβδομαδιαία εκπομπή που σας δίνει το σήμα για την περιποίηση των ποδιών και σας καθηλώνει μπροστά από την τηλεόραση με το νεσεσέρ σας.

Rate this item
(0 votes)