Πώς να επιλέξετε το τέλειο βερνίκι νυχιών για τα νύχια των ποδιών

«Θέλετε να επιλέξετε ένα χρώμα;» Όλες γνωρίζουμε αυτές τις επίφοβες λέξεις όταν αρχίζουμε να κάνουμε πεντικιούρ. Εκείνη τη στιγμή έρχεστε αντιμέτωπες με ένα τεράστιο τείχος κάθε δυνατής απόχρωσης βερνικιού νυχιών και η απόφαση μεταξύ ανοιχτού κόκκινου ή ροζ γίνεται διαδικασία λήψης αποφάσεων επικών διαστάσεων.

 

Στο τέλος, αποφασίζετε για κάποιο και περνάτε την επόμενη μισή ώρα καθώς τα πόδια σας είναι απαλά και λεία αγγίζοντας την τελειότητα να αναρωτιέστε αν πρέπει, στην πραγματικότητα, να φύγετε με το κόκκινο!
Μην πανικοβάλλεστε άλλο. Ορίστε πώς να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το σωστό χρώμα κάθε φορά.

1.) Λάβετε υπόψη τον τόνο της επιδερμίδας σας. Αν έχετε χλωμή επιδερμίδα να επιλέγετε πάντα κόκκινο, μοβ και ροζ, και ψυχρό καθαρό σκούρο μπλε, χρυσαφί, πράσινο και κίτρινο. Οι μεσαίοι τόνοι επιδερμίδας δείχνουν ωραίοι με πολύ φωτεινές σκιές ροζ και πορτοκαλί, και όχι τόσο ωραίοι με κόκκινο, ναυτικό μπλε ή σκούρο μοβ. Τέλος, οι πιο σκούροι τόνοι δέρματος ή μαυρισμένοι πρέπει να θυμούνται ότι όσο πιο ανοιχτή τόσο το καλύτερο, αλλά να αποφεύγουν πάντα το χρυσαφί καθώς τείνει να διεισδύει στο δέρμα.

2.) Σκεφτείτε που θα πάτε. Αν έχετε ένα μεγάλο γεγονός που θα φορέσετε ανοιχτά παπούτσια, σκεφτείτε τον τύπο σκιάς που θα κολακέψει καλύτερα το ντύσιμό σας. Αν δεν είστε σίγουρες, καλύτερα να επιλέξετε μια σκιά σε ουδέτερο απαλό ροζ ή στο χρώμα του δέρματος.

3.) Μη φοβάστε να πειραματιστείτε! Σε αντίθεση με τα νύχια των χεριών τα νύχια των ποδιών δεν επιδεικνύονται και τόσο συχνά (ιδιαίτερα τον χειμώνα), γι' αυτό μην φοβάστε να επιλέξετε χρώματα που συνήθως αποφεύγετε στα χέρια. Τα πόδια σας είναι ένα ιδανικό μέρος για να πειραματιστείτε με nailart και αυτοκόλλητα.

4.) Διασκεδάστε! Είναι μόνο ένα βερνίκι νυχιών!

Rate this item
(1 Vote)