Πώς να διώξετε τα ξεφλουδισμένα πόδια για πάντα

Μην ντρέπεστε, δεν είστε οι μόνες. Ενώ δεν θα το παραδεχόσασταν ποτέ, κατά καιρούς όλες υποφέρουμε από σκασμένα δύσοσμα πόδια.Αλλά μην φοβάστε ότι δεν υπάρχουν τρόποι να κρατήσετε τα δύσοσμα πόδια μακριά από μυρωδιές, άσχετα από τι είδους είναι!

 Πρώτα απ' όλα, βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας είναι καθαρά καθημερινά περιλαμβάνοντας και τα νύχια σας. Όπως και με το στόμα, τα βακτήρια που παραμονεύουν κάτω απ' τα νύχια και ανάμεσα στα δάχτυλα μπορούν να προκαλέσουν μόνο μολύνσεις, αλλά και να συμβάλλουν στις δυσάρεστες οσμές. Αν πάσχετε από ιδρωμένα πόδια χρησιμοποιήστε ένα ειδικά σχεδιασμένο αντιϊδρωτικό. Μερικές φορές αυτά τα παπούτσια σε προσφορά είναι φτηνά για ένα λόγο! Τα παπούτσια κατασκευάζονται από συνθετικές ύλες που δεν αφήνουν τα πόδια να αναπνέουν πάρα πολύ καλά παγιδεύοντας τον ιδρώτα και ενθαρρύνοντας τη δυσοσμία. Αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν εντελώς πριν τα ξαναφορέσετε, ειδικά τα αθλητικά σας, και βεβαιωθείτε ότι πάντα φοράτε κάλτσες (συμβάλλουν στην πρόληψη των φουσκάλων και απορροφούν την υγρασία). Ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρήσετε τα παπούτσια να μυρίζουν ωραία είναι να πασπαλίσετε μερικές σταγόνες έλαιο τεϊόδεντρου πριν κι αφού τα φορέσετε. Το τεϊόδεντρο δεν μυρίζει μόνο ωραία, αλλά συμβάλλει και στον έλεγχο της ανάπτυξης των βακτηρίων.
Αν όλα τα άλλα αποτύχουν ή μπορείτε να αποφύγετε το ξεφλούδισμα, οι εσωτερικές σόλες με ενεργό άνθρακα απορροφούν τη μυρωδιά πριν φτάσει στη μύτη σας. Να αλλάζετε τις εσωτερικές σόλες συχνά για να είναι όσο το δυνατόν δραστικός. Και να θυμάστε, ό,τι βάζετε στο σώμα σας πρέπει να βγει από κάπου! Όσο περισσότερες τοξίνες, συντηρητικά και λιπαρά βάζετε τόσο πιο δύσοσμος θα είναι ο ιδρώτας σας. Κρατήστε το σύστημα καθαρισμού του σώματος καθαρό πίνοντας πολύ νερό για να μπορείτε να αποβάλλετε τις τοξίνες.

Rate this item
(0 votes)