Ποια είναι η καλήτερη μάσκαρα για όγκο?

Rate this item
(0 votes)

 Έχετε λεπτές βλεφαρίδες; Αραιές βλεφαρίδες; Ίσως ακόμα απλά θέλετε να δώσετε στις βλεφαρίδες σας λίγο πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ώστε να τις κάνετε πιο έντονες. Αν είναι έτσι, τότε το να βρείτε την καλύτερη μάσκαρα που προσδίδει όγκο είναι απαραίτητο. Με τόσες μάρκες όμως να κυκλοφορούν, πώς μπορείτε να είστε σίγουρες ότι επιλέγετε την κατάλληλη για εσάς μάσκαρα που προσδίδει όγκο;

 Τι είναι η Μάσκαρα που Προσδίδει όγκο;

 Όπως μπορεί να ήδη ξέρετε, υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μάσκαρα που μπορείτε να αγοράσετε, όπως:

 • Μάσκαρα επιμήκυνσης
 • Μάσκαρα που κάνει πιο καμπύλες τις βλεφαρίδες
 • Μάσκαρα για έντονο αποτέλεσμα
 • Φυσικές μάσκαρα
 • Αδιάβροχες μάσκαρα
 • Μάσκαρα για εντυπωσιακό, δραματικό αποτέλεσμα

…και φυσικά οι μάσκαρα που προσδίδουν όγκο. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα συνδυασμό ενός, δύο ή και περισσότερων τέτοιων «ορισμών» στη μπροστινή όψη της συσκευασίας οποιασδήποτε μάσκαρα. Δεν πρόκειται απλά για έναν τρόπο προώθησης του εν λόγω προϊόντος – οι μάσκαρα που προσδίδουν όγκο διαφοροποιούνται από τις υπόλοιπες δεδομένου του ότι έχουν διαφορετική σύνθεση από τα άλλα είδη μάσκαρα.

Τι προσδίδει στις Μάσκαρα που δίνουν Όγκο αυτό το Χαρακτηριστικό;

 Η προσθήκη πολυμερών και κεριού είναι που καθιστά τις μάσκαρα που προσδίδουν όγκο τις καλύτερες. Αυτά τα συστατικά είναι που δίνουν στις βλεφαρίδες αυτό το πρόσθετο μέγεθος, κάνοντάς τις να φαίνονται πιο γεμάτες και παχιές από το αν χρησιμοποιούσατε μάσκαρα χωρίς πολυμερή και κερί.

 Επομένως ποιες είναι οι Καλύτερες Μάσκαρα που προσδίδουν Όγκο;

 Είναι οι μάσκαρα από τις οποίες υπάρχουν σαφώς καλύτερες από τη μια και από την άλλη οι καλύτερες μάσκαρα που κυκλοφορούν οι οποίες μάλιστα μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε διαθέσιμο εισόδημα. Ας ξεκινήσουμε με τις λιγότερο ακριβές:

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.