Πώς να δημιούργησετε μια τέλεια βάση μακιγιάζ για επιδερμίδα αψεγάδιαστη

Αρχικά καθαρήστε πολύ καλά το πρόσωπο σας, στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας κρέμα και αφήστε μέχρι να την απορροφήσει τελειως η επιδερμίδα βασική είναι και η κρέμα ματιών σε μικρή ποσότητα ταμπονάροντας στο πόδι της

χήνας και με φορά από μέσα προς τα έξω, μην απλώνετε την κρέμα ματιών στο άνω βλέφαρο (καπάκι) γιατί εκεί δεν έχουμε πόρους και ουσιαστικά η κρέμα μας δεν θα απορροφηθεί.

Αφού ενυδατώσαμε την επιδερμίδα μας περνάμε στο μεικ απ!

1. Είτε με σφουγγαράκι είτε με τις άκρες των δαχτύλων σας περάστε μια πινελιά στο μέτωπο μία στη μύτη στα μάγουλα και στο πιγούνι, στη συνέχεια απλώστε το μεικ απ με φορά από πάνω προς τα κάτω και από μέσα προς τα έξω καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του προσώπου σας, καλό θα ήταν να επιμήνετε στις γωνίες της μύτης και τις γωνίες της κάτω γνάθου-σαγόνι (αυτό θα σμιλέψει και θα λεπτύνει το πρόσωπο σας).

2. Σειρά τώρα έχει το κονσίλερ το οποίο θα επιλέξετε σύμφωνα με το χρώμα του δέρματος σας, γενικά καλό είναι το κονσίλερ να έχει έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα σας. Βάλτε το κονσίλερ κάνοντας ένα τρίγωνο κάτω από τα μάτια σας, στην εσωτερική γωνία του ματιού, κάτω από το τόξο του φρυδιού και στο κινητό βλέφαρο, απλώστε ταμποναριστά με ανάλαφρες κινήσεις.

3. Εάν θέλετε ματ αποτέλεσμα και διάρκεια για την βάση σας, απλώστε ένα ελαφρύ στρώμα πούδρας σε όλο το πρόσωπο επιμένοντας περισσότερο στο μέτωπο και μύτη.

4. Επιλέξτε ένα ρούζ σε απόχρωση ροζ απαλό ματ και απλώστε λίγη ποσότητα στα ζυγωματικά σας.

Έτσι έχετε δημιουργήσει την τέλεια βάση για το μακιγιάζ και το δέρμα σας δείχνει άψογο χωρίς ατέλειες.

Rate this item
(0 votes)