Ρουζ και μπρονζερ

Ρουζ εναντίον μπρόνζερ: Ποιό να χρησιμοποιήσω;

Δεδομένου ότι στην αγορά κυκλοφορούν τώρα πάρα πολλά καλλυντικά προϊόντα δεν είναι να απορεί κανείς που οι γυναίκες αισθάνονται χαμένες σχετικά με το τι και πότε θα πρέπει να χρησιμοποιούν. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα είναι το ρουζ και το μπρόνζερ.

Ποιό θα πρέπει να χρησιμοποιείτε; Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μαζί; Ή δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το ένα εξαιτίας του ιδιαίτερου τόνου της επιδερμίδας σας; Οι αποχρώσεις του ρουζ και του μπρόνζερ είναι κατάλληλες για τους διαφορετικούς τόνους της επιδερμίδας δίνοντάς της επίσης ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μια εύκολη διαφορά που μπορεί να ειπωθεί άμεσα είναι ότι η εφαρμογή τους δεν είναι ίδια σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι. Το ρουζ εφαρμόζεται πάνω στα μήλα των παρειών για να δώσει στα ζυγωματικά μια πιο σμιλευμένη και συγκεκριμένη εμφάνιση ή απλά λίγη λάμψη. Το μπρόνζερ, από την άλλη μεριά, φωτίζει την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές πέρα από τα μάγουλα όπως το μέτωπο, η μύτη, το πηγούνι και τα μάγουλα.

  • Ρουζ

Το ρουζ είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται για μια πιο φωτεινή εμφάνιση. Αυτό σημαίνει ότι όσες έχουν πολύ χλωμό ή ανοιχτόχρωμο δέρμα ή ξεβαμμένη εμφάνιση θα επωφεληθούν πολύ βάζοντας ρουζ. Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση ρουζ θα σας δώσει μια πιο ζωντανή και όμορφη φυσική λάμψη. Θα πρέπει να απλώνεται πάντα και μόνο πάνω στα μήλα και πουθενά αλλού. Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι το ρουζ μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε στο πρόσωπο, αλλά δεν είναι έτσι. Το υπερβολικό ρουζ ευτελίζει την εμφάνιση αν δεν την καταστρέψει τελείως. Πρέπει να απλώνεται με ημικυκλικές κινήσεις αρχίζοντας από τα μήλα και στη συνέχεια με κινήσεις προς τα πάνω και προς τα έξω προς τη γωνία του ματιού και του κροτάφου.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το ρουζ ταιριάζει περισσότερο στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες που χρησιμοποιούν μπρόνζερ μπορεί να έχουν μια πολύ αφύσικη και ψεύτικη εμφάνιση.

  • Μπρόνζερ

Το μπρόνζερ είναι κατάλληλο για όσες έχουν φυσικό μαύρισμα ή λαδί επιδερμίδα. Δίνει την εμφάνιση που αλλιώς το ρουζ δεν μπορεί να δώσει. Κυκλοφορεί σε διάφορους τύπους, όπως τζελ στικ, κρεμώδες και πιο συχνά σε σκόνη. Το μυστικό για την επιλογή του μπρόνζερ είναι το πολύ δυο αποχρώσεις πιο σκούρο από το τόνο της επιδερμίδας σας.

Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται προσπαθώντας να δώσει την εντύπωση του μαυρισμένου δέρματος. Αντιθέτως, πρέπει να ενισχύει το μαύρισμα ή την υπάρχουσα απόχρωση της επιδερμίδας. Η επιλογή ενός μπρόνζερ glimmer ή shimmer δίνει πιο δροσερή λάμψη, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επιλέξει πάρα πολύ shimmer μπρόνζερ. Διαφορετικά θα φαίνεται πολύ ψεύτικο.

Rate this item
(0 votes)