Πώς να κρεπάρετε τα μαλλιά σας

Όλες θέλουμε λίγο περισσότερο «ύψος», λίγο περισσότερο «όγκο». Όταν κρεπάρετε τα μαλλιά σας μπορείτε είτε να τους δώσετε λίγο ή περισσότερο όγκο Το κρεπάρισμα είναι μια δημοφιλής μέθοδος καθώς μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή.

 Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ χρόνο τυλίγοντας τα μαλλιά σας με αυτοκόλλητα ρόλεϋ με βέλκρο δοκιμάζοντας τσιμπιδάκια, χρησιμοποιώντας ισιωτική μαλλιών ή δοκιμάζοντας να στεγνώσετε τα μαλλιά σας σε ένα συγκεκριμένο χτένισμα. Και δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πολλά μπουκάλια σπρέυ χτενίσματος προσπαθώντας να πετύχετε το χτένισμα που θέλετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χτένα και λίγα δευτερόλεπτα. Πώς να αρχίσετε Για να αρχίσετε χρειάζεστε μόνο λίγη υπομονή και είτε μια βούρτσα με παχιές τρίχες είτε μια τσατσάρα με λεπτή ουρά. Επίσης, μπορείτε να βρείτε μερικά κλιπς για να σας βοηθήσουν να πιάσετε τις τούφες των μαλλιών που θα κρεπάρετε.

Πολλές γυναίκες εξομολογούνται επίσης ότι κατά το κρεπάρισμα δεν λούζονται μια ή δυο μέρες πριν. Αυτό εμποδίζει τα μαλλιά να μαλακώσουν και μειώνει σημαντικά την ποσότητα των τριχών που πετάνε σε διαφορετική περίπτωση. Η τεχνική Το καλύτερο σημείο για να ξεκινήσετε οποιονδήποτε τύπο κρεπαρίσματος είναι το ψηλότερο σημείο του κεφαλιού, την κορυφή. Η κορυφή θα σας δώσει το καλύτερο σήκωμα και όγκο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του κεφαλιού, επειδή είναι το υψηλότερο σημείο και επειδή μπορείτε να δώσετε περισσότερο ύψος χρησιμοποιώντας τη μικρότερη ποσότητα μαλλιών.

Πάρτε μια μικρή ποσότητα μαλλιών, κρατήστε προς τα πάνω και στη συνέχεια με μια πυκνή βούρτσα μαλλιών ή με μια τσατσάρα με λεπτή ουρά εστιάστε στις ρίζες των μαλλιών στο ένα τέταρτο του μήκους. Βουρτσίστε με κινήσεις προς τα κάτω, έτσι ώστε να βουρτσίζετε προς την αντίθετη κατεύθυνση της ρίζας. Βεβαιωθείτε ότι βουρτσίζετε μικρές τούφες και αρκετά γρήγορα. Τα μαλλιά σας μπορεί να φαίνονται λίγο ατημέλητα μετά τη διαδικασία. Πριν πανικοβληθείτε και σκεφτείτε ότι κάνατε το μεγαλύτερο λάθος, μην ανησυχείτε.

Έτσι πρέπει να φαίνονται. Πάρτε μια χτένα ή μια βούρτσα με φυσικές τρίχες και χτενίστε πολύ απαλά την κορυφή των κρεπαρισμένων μαλλιών. Πιέστε ελαφρά για να μην χάσετε τον όγκο των μαλλιών σας, αλλά να μπορείτε να τα χτενίσετε σωστά. Αν πιέσετε πολύ σε μια συγκεκριμένη περιοχή απλά ξανακρεπάρετε την περιοχή και προσπαθήσετε να την ξαναχτενίσετε. Η τελευταία πινελιά Το κρεπάρισμα δεν τελειώνει χωρίς το απαραίτητο προϊόν που κρατά το χτένισμα. Το καλύτερο προϊόν που κρατά τον όγκο μετά από το κρεπάρισμα είναι τα σπρέϋ χτενίσματος με ελαφρύ ή μεσαίο κράτημα.

Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε έξτρα δύναμη ή σπρέϋ χτενίσματος που «παγώνουν» τα μαλλιά. Για την ακρίβεια, αυτά θα σπάσουν τα μαλλιά και μπορεί ακόμα και να καταστρέψουν το χτένισμα που θέλετε!

Rate this item
(0 votes)