Τ’ απαραίτητα " μαλλιά" που σίγουρα υποτιμάτε

     Όταν αναρρωτιόμαστε τι κάνει ένα κεφάλι να δείχνει υπέροχο πολλές από εμάς θα φώναζαν «το χρώμα!» ή «το στυλ!», αλλά είμαι εδώ για να σας πω ότι τίποτα άλλο δεν κάνει μια απλή, σέξι, άνετη εμφάνιση από ένα τέλειο κούρεμα.

   Ναι, είναι αλήθεια. Μπορεί να φαίνεται λίγο προφανές, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν τόσο αφοσιωμένη στο να πετύχω το τέλειο χρώμα μαλλιών που δεν σταμάτησα για να καταλάβω γιατί τα μαλλιά μου φαίνονταν να «κάθονται» απλώς όπως και τα μαλλιά άλλων γυναικών.

     Μήπως το παράκανα με το styling; Τα μαλλιά μου ήταν πάρα πολύ ξηρά; Έκοβα συχνά τα μαλλιά μου, επομένως η ψαλίδα δεν ήταν το πρόβλημα. Απλώς, δεν μπορούσα να το ανακαλύψω και πραγματικά άρχισε να μ’ ενοχλεί!

     Μέχρι που επισκέφτηκα την κομμώτρια πριν από μερικές μέρες και παραπονέθηκα για το πρόβλημά μου, ώστε μου συνέστησε να βάλω μερικά στρώματα ανάμεσα στα μαλλιά μου και γύρω απ’ το πρόσωπο για να δώσω λίγο όγκο και να δώσω περισσότερο σχήμα στο κούρεμα. Τώρα είχα πρόσθετα στρώματα μαλλιών αυξάνοντάς τα προς τα έξω, επομένως ήμουν λίγο τρομαγμένη να τα ξανακόψω, αλλά ποιά είμαι για να διαφωνήσω με την κομμώτρια;

     Και ιδού, βγήκα απ’ το κομμωτήριο με υπέροχες γυριστές άκρες και παιχνιδιάρικες τούφες γύρω απ’ το πρόσωπό μου που έδειχναν σαν να είχαν ξεπηδήσει απ’ τις σελίδες περιοδικού. Η πραγματική δοκιμασία όμως; Τα μαλλιά μου έπεσαν μετά απο ένα ντους. Η απάντηση; Τέλεια. Δεν ένιωσα την έντονη επιθυμία να χτενιστώ με τα εργαλεία μου όπως κάνω συνήθως. Το κούρεμα έκανε τη δουλειά του.

     Η ιστορία ενός κουρέματος μπορεί ν’ ακούγεται λίγο γελοία, αλλά μ’ έκανε να συνειδητοποιήσω την σημαντικότητα ενός κουρέματος που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας, παραμένουν ακέραια όσον αφορά την συμπεριφορά τους και δεν χρειάζεται να χτενίζετε ώρες για να φαίνονται εντάξει. 

Rate this item
(0 votes)