Εύκολα χτενίσματα σε 5 λεπτά!

Ποια δεν θέλει να έχει υπέροχα μαλλιά σε ελάχιστο χρόνο; Είναι όνειρο της κάθε γυναίκας να έχει ένα χτένισμα που επιτυγχάνεται εύκολα και δεν της παίρνει ένα μεγάλο μέρος του πρωινού της. Επομένως πώς μπορούμε να έχουμε εύκολα χτενίσματα;

 #1: Αποκτήστε ένα Καλό Κούρεμα

 Το να έχετε ένα καλό κομμωτή είναι το νούμερο ένα όταν πρόκειται για εύκολα χτενίσματα. Προτού σας κόψει τα μαλλιά σας, διευκρινίστε στον κομμωτή σας ότι θέλετε ένα κούρεμα που να ΕΙΝΑΙ εύκολο, ευκολοκατάφερτο, και το οποίο να μπορεί να φαίνεται φανταστικό μέσα σε κάτω από 5 λεπτά, κάθε μα κάθε μέρα.

Καλό θα ήταν επίσης να έχετε ένα κούρεμα το οποίο να έχει αρκετές διαφορετικές επιλογές σε ό, τι αφορά το χτένισμα των μαλλιών, οπότε φροντίστε να το πείτε εκ των προτέρων στον κομμωτή σας.

  #2: Αποκτήστε τα Κατάλληλα Προϊόντα

 Ο λόγος που τόσες πολλές γυναίκες τείνουν να ξοδεύουν αιωνίως για τα μαλλιά τους είναι το ότι δεν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα προϊόντα. Αν το σπρέι μαλλιών σας απλά δε σας κάνει, τότε ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε κάτι άλλο, όπως ένα τζελ ή ένα κερί για να κάνετε πραγματικά τα μαλλιά σας να μείνουν στη θέση τους. Δεν υπάρχει λόγος να βρίζετε και να είστε στα πρόθυρα να ουρλιάξετε απλά και μόνο επειδή τα μαλλιά σας δε παραμένουν στη θέση τους.

 Πολλές γυναίκες επίσης κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι αν αφήσουν τα μαλλιά τους να στεγνώσουν φυσικά, αυτά στη συνέχεια θα φαίνονται τελείως χάλια. Μύθος! Αν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο των μαλλιών σας, αν απλώσετε το προϊόν στα μαλλιά σας ενώ είναι ακόμα υγρά, αυτά θα στεγνώσουν με ευκολοχείριστο τρόπο. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε προϊόντα στάιλινγκ και να προσδίδετε όγκο στα μαλλιά σας ενώ είναι ακόμη υγρά, ώστε όταν στεγνώσουν να μην είναι τελείως άχαρα και χωρίς ζωντάνια.

#3: Αποκτήστε τα Κατάλληλα Αξεσουάρ

Κάποια από τα καλύτερα χτενίσματα που κυκλοφορούν περιλαμβάνουν και διάφορα αξεσουάρ για να προσδώσετε ένα συγκεκριμένο στυλ στα μαλλιά σας. Καρφίτσες μαλλιών, τσιμπιδάκια, λαστιχάκια και κορδέλες διαφορετικών μορφών, μεγεθών και χρωμάτων, όλα τους θα σας βοηθήσουν να δώσετε στυλ στα μαλλιά σας.

Οπότε ποια είναι τα εύκολα χτενίσματα που προτείνουμε για μακριά μαλλιά; Όσο μακρύτερα είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να πετύχετε το χτένισμά σας. Τα μακριά μαλλιά μπορείτε εύκολα να τα χτενίσετε σε κοτσίδα, (την οποία επίσης μπορείτε να φορέσετε ως πλάγια κοτσίδα) ενώ είναι υγρά, την οποία μπορείτε να λύσετε όταν στεγνώσουν για να πετύχετε αυτό το κυματιστό αποτέλεσμα. Το ίδιο θα συμβεί αν στριφογυρίσετε και πιάσετε τα μακριά μαλλιά σας, ή και αν απλά τα πιάσετε σε κότσο. Όλα θα σας δώσουν διαφορετικά επίπεδα «κυματισμού». Βέβαια, τα μακριά μαλλιά μπορείτε πάντα να τα πιάσετε μία ωραιότατη κλασική αλογοουρά.

Τα κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά είναι πιο δύσκολο να δώσουν εύκολα χτενίσματα, όμως αυτά απλά προϋποθέτουν εν τέλει πειραματισμούς με νέα προϊόντα. Δοκιμάστε διαφορετικά προϊόντα, όπως τζελ, προϊόντα με κερί, πομάδα, μους, και καρφίτσες για μπούκλες για να δημιουργήσετε διαφορετικά εφέ στα μαλλιά σας.

Rate this item
(1 Vote)