Breadcrumbs

Πόσο βοηθούν πραγματικά τα σαμπουάν για ογκο στα μαλλιά

Rate this item
(0 votes)

 Μία από τις σκληρές αλήθειες της ζωής: Οι περισσότεροι από εμάς θα αντιμετωπίσουμε τριχόπτωση τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Αν έχετε γεννηθεί με λεπτά μαλλιά, τότε κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σαμπουάν που ενισχύουν τον όγκο της τρίχας το νωρίτερο δυνατόν.

  Αλλά δουλεύουν όντως αυτά τα σαμπουάν;

Ναι-αν επιλέξετε τα σωστά προϊόντα. Αν και μπορεί να χρειάζεστε τέτοια σαμπουάν για διαφορετικούς λόγους – τριχόπτωση, ορμονικές αλλαγές, ή απλά έχετε απαλά, λεπτά μαλλιά – αν αγοράσετε ένα ποιοτικό σαμπουάν που ενισχύει τον όγκο της τρίχας, τότε θα δείτε διαφορά στα μαλλιά σας μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες!

Πώς Δουλεύει ένα Σαμπουάν που Ενισχύει τον Όγκο της Τρίχας;

Αυτά τα σαμπουάν, που επίσης αναφέρονται ως «σαμπουάν για μεγαλύτερο όγκο», είναι εμπλουτισμένα με διάφορες πρωτεϊνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία προστίθενται στο σαμπουάν ούτως ώστε η χρήση του να δυναμώνει τα μαλλιά και να τα κρατά δυνατά. Αυτά τα θρεπτικά στοιχεία πραγματικά ενσωματώνονται σε κάθε ξεχωριστή τρίχα που αγγίζετε ενώ λούζεστε, πράγμα που προσδίδει στα μαλλιά σας μια πιο γεμάτη, πιο παχιά εικόνα.

Γενικά συνίσταται να χρησιμοποιείτε αυτό το σαμπουάν κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας, ούτως ώστε να είστε σε θέση να απολαμβάνετε πιο γεμάτα, πιο πλούσια μαλλιά κάθε μέρα του χρόνου.

Για ποια συστατικά να ψάξω σ’ ένα σαμπουάν που ενισχύει τον όγκο της τρίχας; Υπάρχουν κάποια συστατικά που πρέπει να ελέγχετε αν περιέχονται σε τέτοια σαμπουάν όταν αναζητάτε ένα από αυτά. Δύο βασικά συστατικά που χρειάζεστε είναι:

 • Βιταμίνη Β5
 • Πανθενόλη

Αυτά τα συστατικά συντελούν στο να γίνουν τα μαλλιά σας πιο γεμάτα φυσικά, ενώ παράλληλα τα κάνουν πιο ελαστικά. Το να έχετε ελαστικά μαλλιά σημαίνει ότι τα μαλλιά σας είναι λιγότερο ευάλωτα στο σπάσιμο και την φθορά, γι’ αυτό το να έχουν «ελαστικότητα» είναι κάτι που οπωσδήποτε θέλετε για τα μαλλιά σας.

Αποτελεσματικά Σαμπουάν που Ενισχύουν τον Όγκο της Τρίχας

Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα σαμπουάν δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία για να τα αποκτήσετε. Μπορείτε να βρείτε κάποια αξιόλογα σαμπουάν με 5 ευρώ το καθένα, αν και ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν είναι το Κουβρ (COUVRe). Αν και αυτό το σαμπουάν κοστίζει 10 ευρώ στα περισσότερα καταστήματα, πρόκειται για ένα ενισχυτικό του όγκου σαμπουάν που πραγματικά κάνει τη διαφορά. Αντίθετα με κάποια σαμπουάν που ενισχύουν τον όγκο της τρίχας, αυτό το σαμπουάν δεν ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών. Για ανάπτυξη των μαλλιών και ενδυνάμωσή τους, ίσως θα ήταν προτιμότερο να δοκιμάσετε το σαμπουάν Νάνο (Nano).

 Το σαμπουάν Νάνο που ενισχύει τον όγκο της τρίχας έχει περίπου τη διπλάσια τιμή από το σαμπουάν Κουβρ, κοστίζει δηλαδή περίπου 20 ευρώ η κάθε συσκευασία, αλλά για οποιονδήποτε παρατηρεί ότι τα μαλλιά του πέφτουν εκτός του ότι λεπταίνουν, είναι μια αγορά που αξίζει τα λεφτά της. Έχει δημιουργηθεί από τον ίδιο γιατρό που επίσης δημιούργησε το προϊόν για τριχόπτωση Προξιφέν (“Proxiphen”).

Επομένως ποιο προϊόν για ενίσχυση του όγκου της τρίχας πρέπει να αποφεύγετε; Αν και η τιμή του -3 με 4 ευρώ η κάθε συσκευασία-είναι όντως δελεαστική, το σαμπουάν Πιο Πλούσια, Πιο Γεμάτα Μαλλιά (Fuller, Thicker Hair) δεν θα σας δώσει τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Αυτό το σαμπουάν είναι πιο κατάλληλο για όσους έχουν μόλις αρχίσει να χάνουν τα μαλλιά τους, ή για όσους έχουν γεννηθεί με ελαφρώς πιο αδύναμα και λεπτά μαλλιά.

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.