Τεχνικές εφαρμογής πρόσθετων μαλλιών

 Τα πρόσθετα μαλλιά είναι πρόσθετα μαλλιά. Όμως κάθε τούφα πρόσθετων μαλλιών είναι τόσο καλή όσο η εφαρμογή της. Αν σκέφτεστε να σας εφαρμόσουν πρόσθετα μαλλιά, ακολουθούν κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορεί αυτό να γίνει.

  Κατ’ αρχάς, ας αρχίσουμε με τα βασικά…

 Τι είναι η Εφαρμογή Πρόσθετων Μαλλιών;

 Η εφαρμογή πρόσθετων μαλλιών είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής τεχνική για στιλιζάρισμα μαλλιών, την οποία προτιμούν εκείνες με πιο παχιά τρίχα και ατίθασα μαλλιά. Μπορείτε να προσθέσετε στα μαλλιά σας είτε ψεύτικα είτε αληθινά ανθρώπινα μαλλιά, τόσο για να επιμηκύνετε τα μαλλιά σας όσο και για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό, διαφορετικό χτένισμα. Οι περισσότερες εφαρμογές πρόσθετων μαλλιών διαρκούν συνήθως από ένα έως τρεις μήνες, ανάλογα με το είδος εφαρμογής που θα επιλέξετε.

 Πρόσθετα Μαλλιά που Εφαρμόζονται με Κλιπ

 Τα πρόσθετα μαλλιά που εφαρμόζονται με κλιπ είναι από τις πιο οικονομικές μορφές, αφού κοστίζουν από 20 ευρώ η τούφα με το κλιπ έως 300 ευρώ οι πιο ακριβές (αυτές συνήθως αποτελούνται από ανθρώπινα μαλλιά). Πρόκειται για εύκολες, προσωρινές λύσεις για μια νυχτερινή έξοδο στην οποία θέλετε να έχετε πιο μακριά μαλλιά. Η τούφα πρόσθετων μαλλιών στην περίπτωση αυτή έχει στην άκρη της εφαρμοσμένο ένα κλιπ, το οποίο εφαρμόζετε στη συνέχεια στα μαλλιά σας (το αποτέλεσμα είναι καλύτερο αν χτενίζετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά). Αυτού του τύπου οι εφαρμογές πρόσθετων μαλλιών δε βλάπτουν τα μαλλιά σας και τα πρόσθετα μαλλιά απομακρύνονται εύκολα από τα δικά σας, αλλά σίγουρα δεν αποτελούν μόνιμη λύση αν θέλετε να έχετε μακριά μαλλιά κάθε μέρα.

Συγκόλληση

Η συγκόλληση προϋποθέτει οι άκρες της κάθε σειράς πρόσθετων μαλλιών να εφαρμόζονται με κόλλα απ’ ευθείας στις ρίζες των μαλλιών σας. Η κόλλα είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να βλάπτει κατά το δυνατόν λιγότερο τα μαλλιά σας, αλλά παραμένει μια κακόγουστη ουσία, η οποία δεν φαίνεται να απομακρύνεται τελείως με το λούσιμο. Πρόκειται για μία από τις λιγότερο ακριβές μεθόδους, η οποία είναι δημοφιλής εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς θα σας στοιχίσει γύρω στα 50 ευρώ για να σας εφαρμόσουν με συγκόλληση πρόσθετα μαλλιά στα μαλλιά σας. Η κόλλα μπορεί όμως να δώσει ένα κακοφτιαγμένο αποτέλεσμα. Τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται, επίσης, παραμένουν ακίνητα και φαίνονται αρκετά ψεύτικα. Τα πρόσθετα συγκολλημένα μαλλιά πρέπει να μένουν στα μαλλιά σας μόλις μία εβδομάδα και να αφαιρούνται κατά το επόμενο λούσιμο.

Συγκόλληση με Κολλητική Ταινία

 Η συγκόλληση με κολλητική ταινία μοιάζει πολύ με τη συγκόλληση πρόσθετων μαλλιών που μόλις αναφέραμε, με τη διαφορά ότι χρησιμοποιείται σε αυτή κολλητική ταινία αντί για κόλλα. Μπορεί επίσης να γνωρίζετε αυτή τη μέθοδο ως «Αόρατη Ρίζα» (“Invisi-Track”στα Αγγλικά ,Ινβίζι-Τρακ προφέρεται). Οι άκρες των πρόσθετων μαλλιών ταιριάζουν πιο αρμονικά με τα υπόλοιπα μαλλιά συγκριτικά με το αν σας τα συγκολλούσαν με κόλλα. Το μόνο πρόβλημα με τη συγκόλληση πρόσθετων μαλλιών με κολλητική ταινία είναι ότι διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο, επομένως δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ράψιμο

 Το ράψιμο είναι ίσως η πιο δημοφιλής τεχνική εφαρμογής πρόσθετων μαλλιών, καθώς διαρκεί περισσότερο από όλες τις άλλες (έως τρεις μήνες), δεν προϋποθέτει μεγάλα έξοδα συντήρησης, και φαίνεστε υπέροχη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με μόνο 200 ευρώ. Το ράψιμο πρόσθετων μαλλιών συνεπάγεται τη δημιουργία πλεξούδων, επομένως μπορεί να είναι κάπως περιοριστικό σε ό, τι αφορά τη δημιουργία διαφορετικών χτενισμάτων. Οι πλεξούδες έχουν τάση προς μούχλα όταν βρέχονται, αλλά αν συντηρηθεί σωστά, τότε το ράψιμο είναι πολύ καλή επιλογή για εφαρμογή πρόσθετων μαλλιών.

Συγκόλληση με Τήξη

 Η συγκόλληση με τήξη είναι η καλύτερη αλλά και η πιο ακριβή επιλογή όσον αφορά την εφαρμογή πρόσθετων μαλλιών. Τούφα - τούφα, τμήμα με τμήμα τοποθετούνται τα πρόσθετα μαλλιά στο κεφάλι σας, κάνοντας μέχρι 5 ώρες και πάνω από 1.000 ευρώ να ολοκληρωθεί. Όταν όμως τελειώσει η διαδικασία, μένετε με πανέμορφα μακριά μαλλιά που φαίνονται σαν φυσικά.

Rate this item
(0 votes)