Breadcrumbs

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε μόνιμη προσθετική μαλλιών

Rate this item
(0 votes)

Ποια δεν θέλει μακριά, κυματιστά μαλλιά να ανεμίζουν πίσω τους καθώς περπατούν; Τα μακριά μαλλιά πραγματοποιούν μεγάλη επάνοδο, κι έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες αναζητούν πλέον τρόπους να έχουν πιο μακριά μαλλιά πιο γρήγορα.

 Τα μαλλιά μας μεγαλώνουν μόλις μισή ίντσα το μήνα, επομένως το να έχετε αυτά τα μακριά μαλλιά μάλλον αποτελεί μακρινό όνειρο, ακόμη και για όσες από εμάς έχουν ήδη μαλλιά στο ύψος των ώμων.

 Σ’ αυτό το σημείο είναι που πολλές γυναίκες αρχίζουν και σκέφτονται σοβαρά την επιλογή να τους βάλουν μόνιμα προσθετικά μαλλιών (εξτένσιονς). Αλλά αξίζει τον κόπο;

 Για Ποιο Λόγο Θέλετε Μόνιμα Προσθετικά Μαλλιών;

 Είναι μια ιδέα που σας ήρθε έτσι ή είναι κάτι που πραγματικά επιθυμείτε; Αν δεν είστε διατεθειμένες να περιμένετε μήνες ή ακόμη και χρόνια για να έχετε πιο μακριά μαλλιά, και το σκέφτεστε εδώ και καιρό, τότε ίσως τα μόνιμα προσθετικά μαλλιών είναι μια καλή λύση για εσάς. Αλλά αν σκέφτεστε ότι αυτά είναι κατάλληλα για εσάς, πρέπει επίσης να λάβετε υπ’ όψη το μέγεθος της συντήρησης που τα μόνιμα προσθετικά μαλλιών προϋποθέτουν.

 Συντήρηση για τα Μόνιμα Προσθετικά Μαλλιών

 Ας δηλώσουμε κατ’ αρχάς το προφανές: τα πιο μακριά μαλλιά απαιτούν περισσότερο χρόνο, ως προς την φροντίδα τους, από τα κοντύτερα. Το στέγνωμα με το πιστολάκι, το ίσιωμα, και ο σχηματισμός μπουκλών με το ειδικό σίδερο παίρνει αρκετή ώρα αν έχετε μακριά μαλλιά, ενώ αν έχετε μαλλιά στο ύψος των ώμων σας παίρνει συγκριτικά πολύ λιγότερη ώρα να ολοκληρώσετε αυτές τις διεργασίες. Τα προσθετικά μαλλιών επίσης έχουν την τάση να μπερδεύονται πολύ εύκολα, και, εκτός και αν σας έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται πολύ ψεύτικα, πολύ νωρίς.

Κι ερχόμαστε στο κόστος συντήρησης των προσθετικών μαλλιών. Ξεκινώντας από την αρχή ακόμα, το να σας βάλουν προσθετικά στα μαλλιά σας δεν αποτελεί κατά κανένα τρόπο «φθηνή» διαδικασία. Ακόμη και για τα χειρότερα, ποιοτικά, προσθετικά μαλλιών, και πάλι θα πληρώνατε πολλά χρήματα. Και στον τομέα των προσθετικών μαλλιών, σίγουρα παίρνετε ό, τι πληρώσετε, γι’ αυτό και θα θέλετε να πληρώσετε όσα μπορείτε περισσότερα, ώστε να σας κάνουν καλή δουλειά.

Κόστος που Συνεπάγονται τα Μόνιμα Προσθετικά Μαλλιών

 Το ποσό που πληρώνετε για τα μόνιμα προσθετικά μαλλιών εξαρτάται κατ’ αρχάς από τον τύπο των μαλλιών που θα χρησιμοποιηθούν. Αν σας βάλουν κάποιο είδος συνθετικών προσθετικών μαλλιών, τότε θα πληρώσετε πολύ λιγότερα από το αν επιλέγατε ένα πιο ακριβό είδος μαλλιών, όπως τα αληθινά ανθρώπινα μαλλιά.

Θα πρέπει επίσης να υπολογίσετε πόση ώρα θα σας πάρει να σας εφαρμόσουν τα μόνιμα προσθετικά μαλλιών. Τα μόνιμα προσθετικά μαλλιών μπορεί εύκολα να σας πάρει 3 ώρες ή και παραπάνω να ολοκληρωθεί η τοποθέτησή τους, επομένως θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε τη βασική αμοιβή του κομμωτή, δηλαδή τουλάχιστον 20 ευρώ την ώρα (ΜΙΝΙΜΟΥΜ), εφόσον αφιερώνει τόσο χρόνο και κόπο στα μαλλιά σας.

Έχετε κατά νου ότι τα προσθετικά μαλλιών προϋποθέτουν επίσης την αγορά εξειδικευμένων προϊόντων, όπως ειδικά σαμπουάν, ενυδατικά μαλλιών ή και συσκευές, ώστε να μη βλάπτετε τα νέα σας μαλλιά.

Αυτό στο οποίο καταλήγουμε είναι το αν έχετε εν τέλει τους πόρους, ώστε να κάνετε τη δουλειά σωστά. Πρόκειται για μία μόνιμη διαδικασία, η οποία μπορεί να σας κρατήσει έως ότου τα μαλλιά σας μεγαλώσουν, επομένως θα πρέπει να αποταμιεύσετε έως ότου έχετε τα χρήματα για να κάνετε την όλη τοποθέτηση σωστά, αλλά και να σας φτάσουν για να αγοράσετε τα διάφορα προϊόντα που χρειάζονται τα νέα σας μαλλιά. Διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετανιώσετε για την επιλογή σας στο τέλος.

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.