Το κόστος των προσθετικών μαλλιών (Εξτένσιονς)

 Όταν σκεφτόμαστε τα προσθετικά μαλλιών, μπορεί όλες μας να έχουμε διαφορετική αντίληψη του τι είναι στην πραγματικότητα προσθετικό μαλλιών – κάτι το οποίο μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να τοποθετηθούν τα προσθετικά μαλλιών στα μαλλιά μας!

 Ανάλογα με το είδος των προσθετικών μαλλιών που επιλέγετε, το κόστος τους μπορεί να διαφέρει. Θα ξεκινήσουμε από τα πιο φθηνά προς τα πιο ακριβά, αναφέροντας τα οφέλη κάθε κατηγορίας.

 Προσθετικά Μαλλιών που Εφαρμόζονται στα Μαλλιά με Κλιπ

 Τα προσθετικά μαλλιών που εφαρμόζονται στα μαλλιά με κλιπ συνεπάγονται μια πολύ σύντομη διαδικασία, την οποία μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε γυναίκα με ένα πολύ χαμηλό χρηματικό αντίτιμο. Μπορείτε να περιμένετε ότι θα ξοδέψετε από 20 έως 300 ευρώ για ένα σετ προσθετικών μαλλιών με κλιπ, για τα οποία ισχύει το «όσο πιο ακριβά τόσο πιο καλά» (αν και τα ακριβότερα αποτελούνται συνήθως από ανθρώπινα μαλλιά, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητο όταν χρησιμοποιούμε προσθετικά μαλλιών με κλιπ).

 Τα προσθετικά μαλλιών με κλιπ είναι μια χαρά αν θέλετε να επιμηκύνετε το χτένισμά σας για μια νυχτερινή έξοδο πού και πού, αλλά δεν αποτελούν κατά κανένα τρόπο μόνιμη λύση για να έχετε πιο μακριά, πιο πλούσια μαλλιά. Μόλις έρθει η στιγμή να ξαπλώσετε ή να λούσετε τα μαλλιά σας, τα βγάζετε.

 Θερμή Συγκόλληση

 Αυτή η διαδικασία εφαρμογής προσθετικών μαλλιών συνεπάγεται τη συγκόλλησή τους στα μαλλιά σας με θερμή κόλλα. Η θερμή κόλλα βοηθά ώστε να ενσωματωθούν τα νέα μαλλιά στα ήδη υπάρχοντα και, ανάλογα με το αν επιλέγετε αληθινά ή ψεύτικα μαλλιά (συνήθως πρόκειται για ψεύτικα) μπορεί να πληρώσετε έως 300 ευρώ για κάθε συνεδρία. Πρόκειται για μια μόνιμη μέθοδο απόκτησης μακρύτερων μαλλιών, και είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις γυναίκες – ή τους άνδρες – που τους αρέσει (ή έχουν ανάγκη) να κάνουν οικονομία, καθώς εξασφαλίζει πιο μακριά μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα και με λογική τιμή.

 Φροντίστε όμως να τσεκάρετε προηγούμενη δουλειά του κομμωτή που επιλέξατε σε ό, τι αφορά τη θερμή συγκόλληση, προτού ανοίξετε το πορτοφόλι σας. Πρέπει να είστε βέβαιες ότι θα σας κάνουν πολύ καλή δουλειά. Μια κακή θερμή συγκόλληση προσθετικών μαλλιών σίγουρα θα είναι αντιληπτή από όλους.

Ύφανση

 Η ύφανση είναι ίσως ο πιο γνωστός τρόπος να σας τοποθετήσουν προσθετικά μαλλιών. Αν και αυτή μπορεί να κοστίσει έως και 1.200 ευρώ, είναι μια μόνιμη λύση για εκείνες με πιο παχιά τρίχα και μαλλιά που φριζάρουν. Αυτή η μέθοδος συνεπάγεται το πλέξιμο των προσθετικών μαλλιών με τα φυσικά μαλλιά, πράγμα που προσδίδει μια φυσικότητα στην εμφάνιση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν επιδεικνύουν σύνεση όταν πρόκειται για υφάνσεις και ψεύτικα μαλλιά –εκτός αν τους έχουν κάνει κακή δουλειά. Όπως και με την προαναφερθείσα μέθοδο, φροντίστε να ελέγξετε προηγούμενη δουλειά του κομμωτή σας προτού τον πληρώσετε, και δώστε όσα χρήματα χρειάζονται για να έχετε καλό αποτέλεσμα. Καμιά δεν θέλει να απομείνει με μια κακή ύφανση.

Ψυχρή Συγκόλληση

 Η ψυχρή συγκόλληση είναι παρόμοια με τη μέθοδο της θερμής συγκόλλησης που προαναφέρθηκε, εκτός του ότι κοστίζει απείρως περισσότερα. Αν επιλέξετε ψυχρή συγκόλληση, μπορείτε να περιμένετε ότι θα πληρώσετε από 1.500 έως 3.000 ευρώ για αυτή.

 Επομένως γιατί να επιλέξετε ψυχρή συγκόλληση αντί της θερμής; Επειδή είναι λιγότερο βλαβερή για τα μαλλιά σας. Αν έχετε αδύναμα ή εύθραυστα μαλλιά, τότε σίγουρα αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Rate this item
(0 votes)