Ωραίες ιδέες για τα μαλλιά την ημέρα του γάμου

Η επιλογή του χτενίσματος που θα συνοδεύσει το υπέροχο νυφικό και πέπλο της, είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που μια γυναίκα πρέπει να πάρει την ημέρα του γάμου της.

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ, αξεσουάρ, ακόμη και σκέψεις για το πέπλο που πρέπει να γίνουν, ώστε η επιλογή ανάμεσα σε όλες αυτές τις ιδέες που κυκλοφορούν για τα μαλλιά του γάμου, να προκαλεί πραγματικό πονοκέφαλο.

 Ακολουθούν κάποιες από τις κορυφαίες ιδέες νυφικών χτενισμάτων γι’ αυτό τον χρόνο, οι οποίες ταιριάζουν σε όλα τα μήκη και τύπους μαλλιών:

 Νυφικά Αξεσουάρ Μαλλιών

 Από όλες τις ιδέες για νυφικά χτενίσματα, αυτή είναι ίσως η πιο ευφάνταστη. Τα νυφικά αξεσουάρ μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας, είτε για να ενισχύσουν το στυλ το οποίο επιλέξατε για την ημέρα του γάμου σας. Για παράδειγμα, αν κάνετε γάμο δίπλα στη θάλασσα, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε κάποιες «θαλάσσιες» πέρλες, κοχύλια, ή έναν αστερία στα μαλλιά σας.

 Αν κάνετε χειμερινό γάμο, τότε ίσως θέλετε να βάλετε στα μαλλιά σας στολίδια σε μορφή νιφάδων χιονιού ή αξεσουάρ με κρύσταλλα. Οι νύφες την άνοιξη πάντα φαίνονται όμορφες με φρέσκα λουλούδια στα μαλλιά τους, ενώ σε κάποιες νύφες του φθινοπώρου αρέσει πολύ να στερεώνουν στο χτένισμά τους κάποια πανέμορφα φθινοπωρινά φύλλα.

Η Τιάρα

 Η τιάρα είναι τάση για τους γάμους, και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε τιάρα σε λογική τιμή, αλλά και είναι αλήθεια ότι αυτό το αξεσουάρ κάνει πραγματικά μια νύφη να αισθάνεται πριγκίπισσα! Μια τιάρα είναι ντελικάτη, όμορφη και νεανική, ό, τι δηλαδή θέλει να αισθάνεται μια νύφη ότι είναι. Κυκλοφορούν στην αγορά διάφορα είδη τιάρας για να διαλέξετε:

Η κλασική τιάρα: Αυτή είναι ό, τι καλύτερο! Η τιάρα πραγματικά κάνει πιο λαμπερή τη νύφη, αν και είναι μάλλον υπερβολική για εκείνη, αν πρόκειται για χαμηλών τόνων κοπέλα. Έχοντας αναφέρει αυτό, ας τονίσουμε ότι η τιάρα κολακεύει τόσο τα χτενίσματα με τραβηγμένα πάνω τα μαλλιά, όσο και τα πιο κοντά μαλλιά. Μπορείτε ακόμη να παραλείψετε το πέπλο και να βάλετε μόνο την τιάρα!

Η Κορδέλα για τα Μαλλιά: Οι κορδέλες για τα μαλλιά είναι ιδανικές για οποιαδήποτε νύφη θέλει να αφήσει κάτω τα μαλλιά της την ημέρα του γάμου της. Η κορδέλα για τα μαλλιά μπορεί να κρατήσει τα μαλλιά μακριά απ’ το πρόσωπο μιας νύφης. Έχοντας πει αυτό, ας αναφέρουμε ακόμα ότι η κορδέλα για τα μαλλιά φαίνεται επίσης εντυπωσιακή και όταν τυλίγεται γύρω απ’ τον κότσο μιας νύφης που έχει τα μαλλιά της τραβηγμένα επάνω.

Διπλή Κορδέλα για τα Μαλλιά: Μπορείτε να φορέσετε τη διπλή κορδέλα για τα μαλλιά είτε επίπεδα πάνω στο κεφάλι, είτε προς τα μπροστά ώστε να φαίνεται σαν τιάρα, είτε τυλιγμένη γύρω από ένα κότσο. Αν δεν είστε σίγουρες για το ποιο χτένισμα θα επιλέξετε για την ημέρα του γάμου σας αλλά σίγουρα θέλετε να προσδώσετε αυτό το «κάτι» στα μαλλιά σας για εκείνη τη μέρα, αγοράστε ή αξιοποιήστε μια διπλή «ευέλικτη» κορδέλα για τα μαλλιά.

Το Δαχτυλίδι για Κότσο: Αυτό είναι και το πιο κλασικό νυφικό αξεσουάρ για τα μαλλιά, παρότι δεν προσφέρει καμία ευελιξία. Το δαχτυλίδι για κότσο είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται από το όνομά του: ένα δαχτυλίδι που μπαίνει γύρω από τον κότσο σας.

Το Χτενάκι: Το χτενάκι είναι πολύ καλή επιλογή για κάθε μήκος ή στυλ μαλλιών. Αποτελούν ιδιαίτερα καλή επιλογή για οποιαδήποτε επιδιώκει να έχει μια λιγότερο επίσημη εμφάνιση την ημέρα του γάμου της.

 Η Κορδέλα σε Σχήμα V: Μεγάλη τάση τη δεκαετία του 80, η κορδέλα σε σχήμα V προσδίδει έναν αέρα περασμένης εποχής σε κάθε νύφη που το επιλέγει. Αποτελεί επίσης πολύ καλή επιλογή για κάθε κοπέλα με μακρύ πρόσωπο, καθώς βοηθά ώστε αυτό να «εξισορροπηθεί».                                                

Rate this item
(0 votes)