Πως να επιλέξετε το καταλληλο ενιχυτικό χειλιών

Με τόσα ενισχυτικά χειλιών να κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα, μπορεί να γίνει δύσκολο για τις γυναίκες να επιλέξουν ποιο ενισχυτικό χειλιών να αγοράσουν. Όλες μας θέλουμε πιο γεμάτα, πιο νεανικά χείλη, οπότε ποιά προϊόντα από αυτά που κυκλοφορούν εκεί έξω πρέπει να επιλέξεις για να επιτύχεις αυτό το αποτέλεσμα;

 Έχετε μια - δυο επιλογές σε ό,τι αφορά τα ενισχυτικά χειλιών. Υπάρχουν τα φυσικά ενισχυτικά χειλιών τα οποία χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά για να κάνουν τα χείλη να «πρηστούν» και να φαίνονται πιο γεμάτα. Αυτά συνήθως περιέχουν συγκεκριμένα μπαχάρια που κάνουν το δέρμα μας να αντιδρά, όπως το ζιγγίβερι (τζίντζερ), η κανέλλα και τα καυτερά έλαια. Το πρόβλημα που ορισμένες γυναίκες έχουν με αυτά τα προϊόντα είναι το ότι μπορεί να είναι κάπως ενοχλητικά και μη άνετα στην χρήση, όμως αυτά τα ενισχυτικά χειλιών διαρκούν περισσότερο και είναι κατά κανόνα λιγότερο ακριβά από τα χημικά ενισχυτικά χειλιών.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Αν εν τέλει επιλέξετε φυσικό ενισχυτικό χειλιών, βεβαιωθείτε ότι το ανανεώνετε συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας για να βοηθήσετε να μείνουν τα χείλη σας «φουσκωτά».

Το άλλο ενισχυτικό προϊόν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, περιέχει περισσότερα χημικά προϊόντα όπως το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης. Αυτά τα προϊόντα συχνά περιέχουν επίσης πεπτίδια που βοηθούν στο να έχετε τα χείλη σας διαρκώς ελκυστικά «φουσκωμένα» καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αυτός ο τύπος ενισχυτικού χειλιών είναι εξίσου αποτελεσματικός με το φυσικό ενισχυτικό, αλλά δεν θα παρατηρήσετε κάποιο ελαφρύ πόνο ή ενοχλητικό αίσθημα όταν το απλώνετε.

Τόσο για τα φυσικά όσο και για τα χημικά ενισχυτικά χειλιών, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία τα οποία πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε ένα ποιοτικό προϊόν. Κάποια χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει το ενισχυτικό χειλιών σας είναι:

Ενυδάτωση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ενισχυτικό χειλιών σας είναι κατάλληλο ώστε να κρατά τα χείλη σας ενυδατωμένα.

Μείωση Λεπτών Γραμμών. Πολλά ενισχυτικά χειλιών έχουν κατασκευαστεί λαμβάνοντας υπ’ όψη το γεγονός ότι πολλές γυναίκες έχουν λεπτές γραμμές ξεκινώντας ήδη από τα τριάντα τους, οπότε βοηθούν στην πρόληψη της εμφάνισης οριζόντιων γραμμών γύρω από τα χείλη.

Το κατάλληλο χρώμα. Πολλά ενισχυτικά προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να ταιριάζουν στην αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν, ή μπορείτε να αγοράσετε ένα κραγιόν που να περιέχει ενισχυτικά στοιχεία μέσα του.

Το πώς απλώνετε το μακιγιάζ σας καθημερινά μπορεί επίσης να βοηθήσει σημαντικά ώστε να έχουν τα χείλη σας σαρκώδη εμφάνιση. Ένα γρήγορο και εύκολο τρικ είναι να πάρετε το μολύβι χειλιών σας και να τραβήξετε μια γραμμή γύρω από το εξωτερικό των χειλιών σας αντί για την κανονική γραμμή τους. Στη συνέχεια γεμίστε τα χείλη σας με την αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν και αμέσως τα χείλη σας θα φανούν πιο σαρκώδη.

Rate this item
(0 votes)