Χρώματα κραγιόν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Η επιλογή του χρώματος ενός κραγιόν μπορεί να είναι μια πρόκληση ακόμη και για εκείνες που φορούσαν και χρησιμοποιούσαν κραγιόν από τότε που ήταν έφηβες. Πώς μπορεί μία γυναίκα πραγματικά να ξέρει ποιο ακριβώς χρώμα θα κολακεύσει τον τόνο της επιδερμίδας της και τα ρούχα που φορά και το μακιγιάζ που θα επιλέξει να κάνει εκείνη τη μέρα…

Προτού αγχωθείτε τελείως με το όλο εγχείρημα, να ξέρετε ότι υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες που σας βοηθούν να διαλέξετε την κατάλληλη απόχρωση κραγιόν. Εξαρτάται περισσότερο από τον τόνο της επιδερμίδας σας παρά από τα ρούχα που φοράτε ή την απόχρωση σκιάς ματιών που θα επιλέξετε.

Αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, υπάρχουν κάποιες βασικές αποχρώσεις που θα πρέπει να προτιμάτε. Κατ’ αρχάς, ο πιο βασικός κανόνας: επιλέξτε αποχρώσεις με μπλε υποβόσκοντες τόνους. Τα ανοικτά καφέ και τα μπεζ χρώματα με ροζ υποβόσκοντες τόνους επίσης κολακεύουν πολύ εκείνες με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Αν ψάχνετε ένα γκλος να βάλετε πάνω από το κραγιόν σας, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα γυαλιστερό γκλος ανοιχτής ροζ απόχρωσης με μπλε υποβόσκοντες τόνους. Αποφύγετε εκείνα με πορτοκαλί ή κίτρινους υποβόσκοντες τόνους, όπως τα βαθύ καφέ και τα σκούρα μωβ.

Όταν επιλέγετε ποιο κραγιόν να αγοράσετε, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να έχετε υπ’ όψη σας, όπως:

Πιο ακριβό δε σημαίνει απαραίτητα και πιο ποιοτικό. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα για να αποκτήσετε ένα ποιοτικό κραγιόν. Προτιμήστε τις μάρκες του φαρμακείου αντί για τις μάρκες των πολυκαταστημάτων. Θα μένατε έκπληκτες αν μαθαίνατε πόσες μάρκες του φαρμακείου κατασκευάζονται από τις ίδιες εταιρίες με τις μάρκες των πολυκαταστημάτων, με τις πρώτες να κοστίζουν πολύ λιγότερο από τις δεύτερες. Είναι όλα θέμα μάρκετινγκ!

Μερικές αποχρώσεις μπορούν να κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά από άλλες. Εφόσον τα κραγιόν που είναι κατάλληλα για εκείνες με ανοιχτόχρωμο δέρμα περιλαμβάνουν πολλά με μπλε τόνους, τα δόντια σας θα φαίνονται πιο λευκά. Αν επιλέξετε μια ροζ ή μπεζ απόχρωση για να αναδείξετε την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σας, τα δόντια σας μπορεί να μην φαίνονται εξίσου λευκά με το αν επιλέγατε μια απόχρωση που τείνει προς το μπλε.

Όπως και να έχει, πειραματιστείτε, πειραματιστείτε, πειραματιστείτε! Επειδή αυτό το άρθρο λέει πως πρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη απόχρωση, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τρέξετε και να την αγοράσετε χωρίς να τη δοκιμάσετε. Επίσης ποτέ μην κάνετε παρορμητικές αγορές μέσω διαδικτύου εκτός κι αν έχετε δοκιμάσει το προϊόν η ίδια σ’ ένα κατάστημα. Θα είστε περισσότερο σε θέση να καταλάβετε πόσο ποιοτικό είναι ένα προϊόν και πόσο κολακεύει την επιδερμίδα σας αν το δοκιμάσετε η ίδια, παρά αν απλά το παραγγείλετε μέσω κάποιας ιστοσελίδας.

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα-απλά πρέπει να βρείτε το κατάλληλο. Πάρα πολλές γυναίκες δηλώνουν ότι δεν τα καταφέρνουν με το κόκκινο κραγιόν επειδή είναι πολύ έντονο και φανταχτερό. Αυτές οι γυναίκες απλά δεν έχουν βρει την κατάλληλη απόχρωση κόκκινου που να κολακεύει το δέρμα τους! Αν είστε έτοιμες να εγκαταλείψετε την προσπάθεια να βρείτε την «τέλεια» απόχρωση κόκκινου, συμβουλευτείτε την αισθητικό του τμήματος ομορφιάς οποιουδήποτε πολυκαταστήματος ή φαρμακείου και ακούστε τι έχει να σας προτείνει.

Και το κυριότερο, φροντίστε τα χείλη σας κρατώντας τα καλά ενυδατωμένα. Αυτό θα τα βοηθήσει να παραμένουν γεμάτα, απαλά και απολύτως για φίλημα!

Rate this item
(0 votes)