Πως να κάνετε πιο σαρκώδη τα χείλη σας

Υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω οι οποίες έχουν λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα χείλη. Θέλουν πολύ αυτά τα σαρκώδη, αισθησιακά χείλη αλλά δεν είναι σίγουρες ποια οδό να ακολουθήσουν ώστε να τα αποκτήσουν. Πώς μπορείτε, επομένως, να έχετε αυτά τα γεμάτα χείλη που φαίνεται να έχουν όλες οι σταρ του σινεμά;

Η Χειρουργική Οδός για Γεμάτα Χείλη

Μπορείτε να επιλέξετε να υποβληθείτε σε αυξητική (χειρουργική) επέμβαση χειλιών, η οποία είναι επίσης γνωστή ως ενισχυτική επέμβαση χειλιών. Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία το λίπος του ίδιου του σώματος εγχέεται στα χείλη, όπου στη συνέχεια δρα αυξάνοντας το μέγεθος του ιστού των χειλιών. Πολλές γυναίκες επιλέγουν αυτή την επέμβαση, καθώς συνιστά μόνιμη λύση στο πρόβλημα «λεπτά χείλη».

Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε τις ενέσεις κολλαγόνου, που είναι μια προσωρινή χειρουργική μέθοδος για να αποκτήσετε πιο γεμάτα χείλη. Τα εμφυτεύματα λίπους και οι θεραπείες με υαλουρανικό οξύ αποτελούν επίσης δημοφιλείς τρόπους να έχετε προσωρινά πιο σαρκώδη χείλη. Αυτές οι θεραπείες μπορούν να κρατήσουν οσοδήποτε από 2 έως 12 μήνες, ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα της χειρουργικής μεθόδου που θα επιλέξετε.

Μη χειρουργικές μέθοδοι

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα είναι το να σχεδιάσετε απλά μια γραμμή γύρω από το εξωτερικό της φυσικής σας γραμμής χειλιών με ένα μολύβι χειλιών και στη συνέχεια να απλώσετε κραγιόν. Αυτό θα προσθέσει λίγο περισσότερο βάθος και όγκο στα χείλη χωρίς να αποκτήσετε την εμφάνιση «πάπιας» ή την ψεύτικη εικόνα που οι χειρουργικές μέθοδοι ενίσχυσης χειλιών ενέχεται να προκαλέσουν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα φυσικό τόνο για την εμφάνισή σας κατά τη διάρκεια της μέρας και μια «καυτή» κόκκινη απόχρωση για τη νυχτερινή σας έξοδο. Και τα δύο αυτά χρώματα θα κάνουν τα χείλη μας να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο σαρκώδη.

Προτού απλώσετε το κραγιόν στα χείλη σας, θα βοηθήσει επίσης το να απλώνατε σε αυτά μέικ – απ πρώτα. Αυτό θα συντελέσει στο να διαστραφεί ή ακόμη και να σβηστεί η φυσική γραμμή των χειλιών σας, οπότε όταν όντως διακρίνετε τα εξωτερικά τους όρια, θα είναι πολύ λιγότερο εμφανές.

Να μια ακόμη πολύ καλή συμβουλή: χρησιμοποιήστε γκλος. Απλώνοντας ένα κραγιόν που λαμπυρίζει ή ένα γκλος πάνω από το κραγιόν σας θα προσδώσετε αμέσως μεγαλύτερο βάθος και όγκο στα χείλη σας.

Και τι γίνεται τώρα όσον αφορά τα ενισχυτικά χειλιών; Αυτά μπορεί να είναι πολύ εύκολα και γρήγορα στην χρήση. Για κάποιες δουλεύουν και για κάποιες άλλες δεν δουλεύουν καθόλου. Για ορισμένες, τα χείλη τους παραείναι ευαίσθητα για να αντέξουν τα χημικά προϊόντα που περιέχονται σ’ ένα ενισχυτικό χειλιών. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα ενισχυτικό χειλιών, τότε είναι σημαντικό ή να πάρετε πρώτα ένα δωρεάν δείγμα και να δείτε αν σας ταιριάζει, ή να βάλετε λίγο από ένα προϊόν προς δοκιμή που θα βρείτε σε κάποιο μαγαζί και να δείτε αν όντως δουλεύει. Πολλά ενισχυτικά χειλιών θα δώσουν στα χείλη σας ένα αίσθημα ελαφρού πόνου αλλά με φτωχά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του μεγέθους τους.

Δεν υπάρχει λάθος τρόπος όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πιο σαρκώδη χείλη. Αν και οι χειρουργικές επιλογές είναι σίγουρα πιο μόνιμες, θα πρέπει να σκεφθείτε το κόστος του ίδιου του χειρουργείου καθώς και το ρίσκο για την υγεία σας που το χειρουργείο συνεπάγεται. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την εν λόγω διαδικασία, επισκεφθείτε ένα ή δύο διαφορετικούς πλαστικούς χειρουργούς και ζητήστε τους περαιτέρω πληροφορίες.

Rate this item
(0 votes)