Τα οφέλη του κραγιόν στα χείλη σας!

Είτε επιθυμείτε πιο σαρκώδη χείλη είτε απλά θέλετε να προσθέσετε λίγη διάφανη λάμψη σε αυτά, κάθε γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιεί κραγιόν πού και πού. Το κραγιόν δεν είναι απλά μόνο κάτι που σας επιτρέπει να φαίνεστε στα καλύτερά σας – μπορεί να σας βοηθήσει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά!

Το να έχετε όμορφα χείλη, είτε έντονα είτε ελαφρά βαμμένα, σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφη στη στιγμή. Το να αισθάνεστε όμορφη θα σας δώσει αυτή την ένεση αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε για να επιτύχετε μες στη μέρα σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα από το πλήθος. Προτού το καταλάβετε, θα πάρετε αυτή την προαγωγή στη δουλειά που τόσο περιμένατε.

Να και μια ακόμη ωφέλεια του να βάζετε κραγιόν: η ενυδάτωση! Αν και είναι γνωστό ότι οι παλαιότερες φόρμουλες κραγιόν αφυδάτωναν τα χείλη, σχεδόν κάθε μάρκα και σύνθεση που κυκλοφορεί σήμερα περιέχει κάποιο ενυδατικό παράγοντα, όπως είναι η βιταμίνη Ε και η αλόη.

Κάποια από τα καλύτερα κραγιόν που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα περιέχουν και αντηλιακό φίλτρο. Παρότι όλες γνωρίζουμε πόση ζημιά προξενεί στο δέρμα μας, συχνά παραμελούμε τα χείλη μας και τα αφήνουμε στον ήλιο απροστάτευτα. Με το να έχετε κραγιόν με αντηλιακά φίλτρα και με το να βάζετε κραγιόν καθημερινά, βοηθάτε τα χείλη σας να μένουν προστατευμένα από την επίδραση του ήλιου που τα ξηραίνει και τα γερνάει όταν αυτά εκτίθενται στις ακτίνες του απροστάτευτα. Σκεφτείτε λοιπόν την εφαρμογή κραγιόν σαν ένα προληπτικό μέσο αντιγήρανσης.

Διαφορετικοί τύποι και διαφορετικές υφές κραγιόν προσφέρουν γενικά ελαφρώς διαφορετικά οφέλη για τα χείλη σας ( αν και αν ψάξετε αρκετά, μπορείτε να βρείτε την υφή που θέλετε μαζί με τα οφέλη που χρειάζεστε ). Μερικοί από τους διαφορετικούς τύπους και υφές κραγιόν που κυκλοφορούν περιλαμβάνουν:

ΣΤΑΘΕΡΟ/ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ: Αυτά τα κραγιόν προορίζονται για να διαρκέσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Έχουν σχεδόν πάντα δείκτη προστασίας από τον ήλιο ( SPF ) 12 ή μεγαλύτερο, και κυκλοφορούν ενισχυμένα με ενυδατικούς παράγοντες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν και αυτά τα κραγιόν εμπεριέχουν όντως ενυδατικούς παράγοντες, ίσως χρειαστεί και πάλι να εφαρμόζετε λιπ γκλος στα χείλη σας για να μη τα αισθάνεστε ξηρά στην πορεία της μέρας.

ΜΑΤ: Όπως συμβαίνει και με τα κραγιόν που διαρκούν, τα ματ μπορεί να σας κάνουν κι αυτά να αισθάνεστε τα χείλη σας ξηρά πού και πού. Αφού βάλετε ένα ματ κραγιόν απλώστε από πάνω ένα λιπ γκλος, ή ξεκινήστε βάζοντας το γκλος σα βάση για να κρατήσετε τα χείλη σας σαρκώδη και ενυδατωμένα.

ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑΣ: Τα κραγιόν σε μορφή κρέμας μπορεί να μη διαρκούν τόσο πολύ, αλλά σίγουρα θα κρατήσουν τα χείλη σας χαρούμενα και ενυδατωμένα χωρίς τη βοήθεια γκλος ή άλλου ενυδατικού παράγοντα.

ΔΙΑΦΑΝΗ/ΣΑΤΙΝΕΝΙΑ: Τα διαφανή κραγιόν είναι γεμάτα έλαια τα οποία θα κρατήσουν τα χείλη σας απαλά και ενυδατωμένα για όσο διαρκεί το κραγιόν ( δηλαδή δυστυχώς για όχι και τόσο μεγάλο διάστημα ).

Για οποιουσδήποτε τύπους κραγιόν που τείνουν να φεύγουν από τα χείλη σχετικά εύκολα ( όπως αυτά σε μορφή κραγιόν και αυτά με σατινένια υφή ) μπορείτε να απλώσετε μετά το κραγιόν ένα ειδικό προϊόν που θα κάνει το χρώμα να παραμείνει στα χείλη σας όλη την ημέρα.

Έτσι όχι μόνο θα δείχνετε λαμπερή και όμορφη αλλά θα ωφελείτε και τα χείλη σας. Μιλήστε με φίλες σας ή ένα μακιγιέρ για το ποιο κραγιόν προτιμούν και πάρτε ιδέες – θα χαρείτε που το κάνατε!

Rate this item
(0 votes)