Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ανεξίτηλα κραγιόν

Οι γυναίκες ανά τον πλανήτη απορούν πώς οι γυναίκες προηγούμενων δεκαετιών και αιώνων τα έβγαζαν πέρα χωρίς τα χρώματα κραγιόν που παραμένουν στα χείλη.

Για οποιαδήποτε από εσάς έχει ζήσει αρκετά, μπορείτε αναμφίβολα να ανακαλέσετε στη μνήμη σας τα ίχνη από το κραγιόν που αφήνατε στο ποτήρι του κρασιού σας κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας, ή το έντονο φιλί που άφησε η θεία σας στο μάγουλό σας κάποια χρόνια πριν, το οποίο πήρε αιώνες να βγάλετε σκουπίζοντάς το. Καθώς οι γυναίκες γίνονταν ολοένα και πιο πολυάσχολες, η ζήτηση για ένα κραγιόν που θα παρέμενε στα χείλη αυξανόταν. Ευτυχώς, σήμερα τα χρώματα κραγιόν που παραμένουν στα χείλη βρίσκονται παντού και μπορεί να τα βρει κάποια σε κάθε κατάστημα ομορφιάς ή φαρμακείο στον κόσμο.

Το κραγιόν που παραμένει στα χείλη δεν χρειάζεται ανανέωση σε καμία στιγμή στη διάρκεια της ημέρας, καθώς διαρκεί έως και 18 ώρες την φορά. Μπορείτε να φάτε, να πιείτε, να φιλήσετε και να ντυθείτε χωρίς να χρειάζεται ν’ ανησυχείτε ότι θα λερώσετε τα πιάτα, τα ρούχα, ή τους αγαπημένους σας. Μπορείτε να βρείτε κραγιόν που παραμένει στα χείλη σε πολυάριθμες αποχρώσεις και για κάθε τόνο επιδερμίδας.

Έχω Ήδη ένα Αγαπημένο Κραγιόν. Πώς Μπορώ να το Κάνω να Παραμείνει στα Χείλη μου Πολλή Ώρα;

Μπορεί να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε κάποια εύκολα τρικ για να κάνετε την αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν να παραμείνει στα χείλη σας περισσότερη ώρα απ’ ό, τι συνήθως. Κατ’ αρχάς, απλώστε το μέικ απ ή το καλυπτικό σας πάνω στην εξωτερική γραμμή των χειλιών σας. Στη συνέχεια, πάρτε ένα μολύβι χειλιών ουδέτερης απόχρωσης και τραβήξτε μια γραμμή γύρω από την εξωτερική γραμμή των χειλιών σας (όχι, το μολύβι χειλιών δεν χρειάζεται να έχει την ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας). Όταν είστε έτοιμες να πουδράρετε το πρόσωπό σας, φροντίστε να πουδράρετε επίσης τη γραμμή που τραβήξατε με το μολύβι χειλιών ώστε να σταθεροποιηθεί. Πάρτε ένα βουρτσάκι χειλιών, και χρησιμοποιήστε το για να απλώσετε κραγιόν στα χείλη σας. Αφήστε το αποτύπωμα των χειλιών σας σε ένα χαρτομάντιλο, τόσο για να απομακρύνετε το περιττό κραγιόν, όσο και για να «πιέσετε» περισσότερο το χρώμα στα χείλη σας, ώστε να σταθεροποιηθεί.

Βάλτε άλλη μια φορά κραγιόν, κι είστε έτοιμες!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν επιλέξετε να μετατρέψετε μόνη σας την τωρινή σας απόχρωση κραγιόν σε χρώμα κραγιόν που παραμένει στα χείλη πολλή ώρα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια απόχρωση που να είναι οπάκ, αδιαφανής και ματ αντί για μία που είναι διάφανη και γυαλιστερή.

Rate this item
(0 votes)