Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ενισχυτικά χειλιών

Χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο λαχταρούν πιο μεγάλα, σαρκώδη χείλη. Μοντέλα εμφανίζονται στις σελίδες των περιοδικών μόδας μήνα με το μήνα, με υπέροχα, ελκυστικά χείλη «για φίλημα». Είναι γεννημένες με αυτά τα εντυπωσιακά χείλη, πιστεύετε, ή τα απέκτησαν με λίγη βοήθεια στην πορεία;

 Φαρμακευτικά καλλυντικά

 Τα φαρμακευτικά καλλυντικά προκύπτουν όταν ενώνονται οι δύο τεχνολογίες – εκείνη των φαρμακευτικών σκευασμάτων κι εκείνη των καλλυντικών. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει στις γυναίκες τη δυνατότητα να αλλάξουν την εμφάνισή τους σε μεγάλο βαθμό, χωρίς να συνεπάγεται χειρουργείο. Ούτε νυστέρια, ούτε βελόνες, ούτε τραύμα.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα φαρμακευτικών καλλυντικών:

*Τα προϊόντα για την καταπολέμηση της ακμής τα οποία έχουν τα ίδια αποτελέσματα με τα χημικά πίλινγκ, το λέιζερ και τη μικρο-δερμοαπόξεση σε ό, τι αφορά τις ουλές από ακμή

*Προϊόντα που ενισχύουν τον όγκο του δέρματος και γεμίζουν τις ρυτίδες όπως το υαλουρανικό οξύ

*Ενισχυτικά χειλιών τα οποία μπορούν να παράσχουν θεραπείες ενυδάτωσης και να μεταφέρουν ενισχυτικούς παράγοντες οι οποίοι όμως έχουν τη μορφή μικροστοιχείων κάτω από το δέρμα. Μπορούν να διαρκέσουν πολλές ώρες

*Κρέμες και λοσιόν για αδυνάτισμα και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας τα οποία διασπούν την κυτταρίτιδα σε περιοχές όπως τους μηρούς και τους γλουτούς

Τι καθιστά ένα Ενισχυτικό Χειλιών Καλό;

Ιδανικά πριν αγοράσετε ένα ενισχυτικό χειλιών πρέπει να αναζητήσετε απόψεις καταναλωτών για να εκτιμήσετε την αποτελεσματικότητά του. Θα υπάρχει οπωσδήποτε τουλάχιστον μία θετική άποψη δημοσιευμένη για ένα καλό ενισχυτικό χειλιών, ενώ μπορεί να βρείτε και φωτογραφίες τύπου «πριν» και «μετά». Τσεκάρετε διαδικτυακούς τόπους ανταλλαγής απόψεων σχετικά με καλά ενισχυτικά χειλιών. Κάντε μια διαδικτυακή έρευνα σχετικά με «απόψεις για καλά ενισχυτικά χειλιών» ή κάτι παρόμοιο.

Αναζητήστε προϊόντα που να περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες (μαλακτικά στοιχεία) και μην επιλέξετε εκείνα που περιέχουν οινόπνευμα ή πολλά οξέα. Αυτά τείνουν να αφυδατώνουν το δέρμα και να κάνουν τα χείλη να φαίνονται ξηρά. Διαρκούν το πολύ μία ώρα. Δουλεύουν ερεθίζοντας την ανώτερη στιβάδα του δέρματος, γι’ αυτό εξάλλου και δε διαρκούν πολύ.

Αν δείτε τον όρο «ενισχυτικό τζελ χειλιών» να περιγράφει ένα προϊόν, τότε είναι προτιμότερο να το αποφύγετε. Οι βάσεις τζελ τείνουν να κάνουν τα χείλη να σκάνε, καθώς τα ξηραίνουν αντί να τα ενυδατώνουν. Η καλύτερη λύση είναι ένα ενισχυτικό χειλιών με κρεμώδη βάση.

Οι απόψεις κατατείνουν στο ότι το καλύτερο είδος ενισχυτικού χειλιών είναι εκείνα με κρεμώδη βάση και με το πρόσθετο όφελος του κολλαγόνου, που απορροφάται από τα χείλη και το οποίο τα ενυδατώνει και ενισχύει τον όγκο τους για πολλές ώρες μετά την εφαρμογή. Τα χείλη ακόμη αποκτούν μια ελαφριά λάμψη, η οποία τα καθιστά ακόμη πιο ελκυστικά και μάλιστα χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση ότι κόλλανε.

Έχοντας αναφέρει όλα αυτά λοιπόν φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι ναι, μπορούμε να έχουμε πιο γεμάτα και σαρκώδη χείλη χωρίς να αναγκαστούμε να καταφύγουμε στην αισθητική χειρουργική. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ποιο ενισχυτικό χειλιών δουλεύει και ποιο να αποφύγετε. Με το κατάλληλο ενισχυτικό χειλιών θα δείτε διαφορά στα δικά σας χείλη. Όπως προαναφέραμε, το κατάλληλο ενισχυτικό χειλιών προσφέρει ένα συνδυασμό ενυδάτωσης και ενίσχυσης του όγκου, οπότε εμμείνετε στην αρχή να μη σας ξηραίνει τα χείλη και θα είστε μια χαρά!

Rate this item
(0 votes)