Συμβούλες για να αντιμετωπίσετε τις σακούλες και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια!

Υπάρχει κάτι άλλο που να προδίδει στους άλλους ότι είστε κουρασμένες και μεγάλες σε ηλικία περισσότερο απ’τις πλαδαρές, βαθουλωτές σακούλες κάτω απ’τα μάτια; Μάλλον, όχι.

Δεδομένου ότι τα μάτια μας είναι μια απ’τις πρώτες ή απ’τις περιοχές του προσώπου που κοιτάζουν οι άλλοι περισσότερο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κρατάμε αυτή την περιοχή σε άριστη κατάσταση – που σημαίνει ότι οι σακούλες κάτω απ’τα μάτια πρέπει να εξαφανιστούν! Αν προσπαθείτε να τις ξεφορτωθείτε, αλλά δεν τα καταφέρνετε, δοκιμάστε αυτές τις απλές συμβουλές που μπορείτε ν’αρχίσετε να εφαρμόζετε από σήμερα για να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας.

Κάντε στον εαυτό σας μασάζ

Ένας απ’τους λόγους που σχηματίζουμε κάτω απ’τα μάτια σακούλες είναι επειδή η περιοχή δεν τονώνεται αρκετά. Κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων στο δέρμα γύρω απ’την περιοχή των ματιών. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στη ροή υγρών στην περιοχή, που με τη σειρά τους θα μειώσουν την εμφάνιση των σακούλων κάτω απ’τα μάτια.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Επίσης, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε μασάζ με βελονισμό για να μειώσετε αποτελεσματικά τις σακούλες κάτω απ’τα μάτια σας.

Νατρώτεφρέσκεςτροφές

Καταναλώνοντας περισσότερες φρέσκες τροφές από εκείνες που περιέχουν αλάτι – το οποίο κάνει το σώμα να πρήζεται συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής των ματιών – μειώνει εξαιρετικά τις σακούλες κάτω απ’τα μάτια και το πρήξιμο. Πίνοντας μεγάλες ποσότητες από χυμούς φρούτων χωρίς ζάχαρη βοηθά τον οργανισμό ν’αποβάλλει όλες τις τοξίνες και το παραπανίσιο αλάτι και νάτριο.

Αν αντέχετε τη γεύση του, ο χυμός λεμονιού είναι ο καλύτερος χυμός που βοηθά ενάντια στο πρήξιμο (αν δεν μπορείτε να τον πιείτε προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι). Φροντίστε όλοι οι χυμοί που κάνετε να είναι φρέσκοι και να τους έχετε στίψει εσείς κι όχι να τους έχετε αγοράσει απ’το εμπόριο. Οι έτοιμοι χυμοί του εμπορίου περιέχουν ζάχαρη που δεν βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω απ’τα μάτια.

Χρησιμοποιήστε παπάγια

Η παπάγια είναι εξαιρετική για πολλά διαφορετικές δερματοπάθειες, αλλά οι σακούλες κάτω απ΄τα μάτια είναι το δυνατό της σημείο. Πάρτε μια παπάγια και πολτοποιήστε τη. Μαζέψτε το χυμό και στη συνέχεια απλώστε με απαλές κινήσεις τον χυμό ακιβώς στην περιοχή γύρω απ’τα μάτια (χτυπήστε το δέρμα γύρω απ’την περιοχή των ματιών απαλά με τα δάχτυλά σας για να μην το τραυματίσετε). Η βήτα καροτίνη στην παπάγια θεραπεύει όλες τις παθήσεις των ματιών συμπεριλαμβανομένων και των μαύρων κύκλων γύρω απ’τα μάτια κι επανορθώνει όποια προβλήματα μπορεί να προκαλούν τη δημιουργία των μαύρων κύκλων.

Κρέμες ματιών

Οι κρέμες ματιών είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές και σίγουρα αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε πριν κάνετε δραστικά και σοβαρά βήματα αφαιρώντας τις σακούλες κάτω απ’τα μάτια με χειρουργική επέμβαση. Μπορείτε να επιλέξετε κρέμες που περιέχουν ιδιαίτερες ουσίες, όπως:

  • Eyeliss
  • Phytessence Wakame
  • Cynergy TK

Όλα αυτά τα προϊόντα προσφέρουν διαφορετικά οφέλη στην περιοχή των ματιών. Το συστατικό Eyeliss εμποτίζει το δέρμα με πεπτίδια,τα οποία με τη σειρά τους ενδυναμώνουν τ’ασθενή δερματικά κύτταρα κι απομακρύνουν την περιττή υγρασία. Η ουσία Phytessece Wakame εμποδίζει την ξαφνική απώλεια του ιαλουροϊκού οξέος και το συστατικό Cynergy TK εφοδιάζει το δέρμα με κερατίνη για να διατηρείται ελαστικό, νεανικό και σφιχτό.

Rate this item
(0 votes)