Προϊόντα αποκατάστασης για ρυτίδες

Rate this item
(0 votes)

Πώς να μειώσετε τις ρυτίδες

Τα προϊόντα μείωσης των ρυτίδων μπορούν να λειτουργήσουν σε χημικό επίπεδο επηρρεάζοντας τις ενέργειες της υγείας των επιδερμικών κυττάρων, την απολέπιση των κυττάρων του δέρματος,

και την αλληλεπίδραση ανάμεσα στην υποδερμική κυκλοφορία του αίματος και το κυκλοφορικό.Οι ισχυρισμοί των προϊόντων μείωσης των ρυτίδων μπορεί να ποικίλουν απ’ τη διαφήμιση μέχρι την καθαρά δερματολογική επιστήμη.

Ένα προϊόν μείωσης των ρυτίδων με φανταστικά αποτελέσματα μπορεί να φαίνεται γελοίο, χώρια που τα τελευταία χρόνια έχουν ανακαλυφθεί μερικά «θαυματουργά προϊόντα» για τη θεραπεία μείωσης των ρυτίδων. Τα προϊόντα μείωσης των ρυτίδων μπορεί να έχουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που βασίζονται στη χημική τους σύνθεση. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ενυδατική ή τονωτική λοσιόν, παρά ένα χημικό στοιχείο ή συστατικό.

Μερικές θεραπείες για τις ρυτίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλα προβλήματα του δέρματος, όπως η ακμή. Η Retin-A, μια σημαντική θεραπεία μείωσης της ακμής, μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων αφαιρώντας τις εξωτερικές γραμμές απολέπισης της επιφάνειας του δέρματος. Η Retin- Α μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα χρονικό διάστημα (όχι χωρίς παρενέργειες) μειώνοντας τις επιπτώσεις γήρανσης του δέρματος εφ’ όρου ζωής ή εξαιτίας των βλαβών που προκαλεί ο ήλιος. Η Retin-A είναι συγκέντρωση ενός βιταμινικού οξέος τρετινοΐνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια συνεχή χρονική περίοδο δίνοντας το αποτέλεσμα της εμφάνισης ενός νεανικότερου δέρματος. Όμως, η Retin-A μπορεί να είναι ενοχλητική στο δέρμα όταν χρησιμοποιείται για τη μείωση των ρυτίδων ενώ μια οξεία απολέπιση με μια περίοδο ανάρρωσης μπορεί να μην είναι.

Τα περισσότερα προϊόντα και οι εφαρμογές που βασίζονται σε προϊόντα μείωσης των ρυτίδων μπορούν ν’ αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή. Οι κρέμες μείωσης των ρυτίδων και οι λοσιόν μπορούν να παρασκευάζονται για να χρησιμοποιούνται με άλλη σειρά θεραπείας για να συμπληρώσει μια σειρά θεραπείας για τις ρυτίδες.

Επίσης, μπορούν να γίνουν ασκήσεις μείωσης των ρυτίδων σε συνδυασμό με τη χρήση ενός προϊόντος για να φέρουν ένα αισιόδοξο τοπικό όφελος. Οι θεραπείες μείωσης των ρυτίδων μπορεί να ποικίλουν στην τιμή και να υπόσχονται εξωτικά και ασυνήθιστα γρήγορα οφέλη. Η καλύτερη προστασία ενάντια στις ρυτίδες είναι να μην εκτίθεστε στον ήλιο και να σέβεστε το σώμα σας έχοντας μια υγιεινή διατροφή και υποβάλλοντας τον εαυτό σας στην απαιτούμενη ξεκούραση και άσκηση.

Κάθε προϊόν που ισχυρίζεται ότι βοηθά στη μείωση των ρυτίδων θα πρέπει να υποβάλλεται σε επιστημονικές ή εργαστηριακές μελέτες ή ομάδα επιστημόνων να μελετήσει τ’ αποτελέσματα για να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του προϊόντος. Οι ασθενείς ή τα υποκείμενα που δοκιμάζουν τη θεραπεία για τις ρυτίδες θα πρέπει να έχουν τη μεταχείριση μιας ομάδας που υποβάλλεται σε επιστημονική παρατήρηση και αξιολόγηση για να υποστηρίξει τ’ αποδεικτικά στοιχεία της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και της παραγωγής ρυτίδων και της λείανσης που έλαβε χώρα. Το Portculaca είναι ένα παράδειγμα οξέως που εμφανίζεται να μειώνει, να χαλαρώνει και να κάνει πιο λείες τις ρυτίδες.

Ειδαν προσφατα

 • Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!
  Πως να απομακρύνετε το σμήγμα, και τα μαύρα στίγματα από τη μύτη σας!

  Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη καθημερινά θαυμάζοντας (ή ως ασυγκράτητη επιθυμία) την εμφάνισή μας και κριτικάροντας τι μας αρέσει και τι δε μας αρέσει σ’αυτήν. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι πανάδες ή τα σημάδια γήρανσης, το σχήμα των χειλιών μας και EW – τι είναι αυτά τα μαύρα σημάδια;

 • Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας
  Πως να αφαιρέσετε την βαφή των μαλλιών σας

   ΄Εχει συμβεί σε όλες μας, αυτή η βαφή μαλλιών με την οποία βάψαμε τα μαλλιά μας, αντί για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ που περιμέναμε να βγει, να βγει τελικά πραγματικά απαίσια. Είτε είναι ημι-μόνιμη, σχεδόν μόνιμη ή τελείως μόνιμη, μπορείτε να απομακρύνετε τη βαφή από το κεφάλι σας χρησιμοποιώντας τεχνικές για την αφαίρεση του χρώματος.

 • Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας
  Οφέλη για την υγεία από το τσάι μέντας

  Για αιώνες το τσάι μέντας ήταν απολαυστικό για τη δροσιστική γεύση του, καθώς επίσης και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Παραδοσιακά, το συνιστούσαν οι βοτανολόγοι και άλλοι φυσικοί θεραπευτές για την ανακούφιση από μια σειρά διαταραχών.

 • Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!
  Πως να θεραπεύσετε τον κνησμό και την φαγούρα στο κεφάλι!

  Υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έναν κνησμό που δεν λέει να ικανοποιηθεί από λίγο ξύσιμο; Ξύνοντας το κεφάλι σας συχνά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, καθώς οι άνθρωποι το συνδέουν συχνά με κάποια ασθένεια ή με την έλλειψη καθαριότητας.

 • Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι
  Ασκήσεις για το σύσφιξη και τόνωση κάτω από το σαγόνι

  Αν έχετε διπλοσάγονο, το πιθανότερο είναι να θέλετε διακαώς να απαλλαγείτε από αυτό. Το πιο δύσκολο πράγμα σε ό, τι αφορά το διπλοσάγονο είναι ότι ακόμη κι οι πιο λεπτοί άνθρωποι μπορούν να παρουσιάσουν τέτοιο.