Καθημερινός καθαρισμός προσώπου

 Ακόμα και αν αποφεύγετε να βάφεστε καθημερινά έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται την επιδερμίδα σας, ο καθαρισμός του προσώπου θα πρέπει να γίνετε γιατί το δέρμα επιβαρύνεται λόγω της σκόνης από την ατμόσφαιρα.

 Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία του καθαρισμού μαζέψτε τα μαλλιά σας με ένα λαστιχάκι πίσω έτσι ώστε να αισθάνεστε πιο άνετες και οπωσδήποτε θα πρέπει να πλύνετε καλά τα χέρια σας.

Ασχέτως αν χρησιμοποιείτε μαντιλάκια ντεμακιγιάζ ή σαπούνι ο καθαρισμός πρέπει να γίνετε πάντα και να ξεκινάτε από το πιο δύσκολο σημείο που είναι τα μάτια.

Τα βήματα για έναν σωστό καθαρισμό!!!

  1. Πλένεται καλά τα χέρια σας πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία.
  1. Χρησιμοποιήστε σε δίσκους ντεμακιγιάζ μια ποσότητα από γαλάκτωμα ή κάποιο ειδικό λαδάκι κατάλληλο για την περιοχή των ματιών, και στη συνέχεια με φορά από πάνω προς τα κάτω απομακρύνεται το μακιγιάζ των ματιών, εάν δυσκολευτείτε στην μάσκαρα ή σε κάποιο αδιάβροχο μολύβι ή σκιά τότε σε καμία περίπτωση δεν τρίβετε τα μάτια!
  1. Στη συνέχεια και αφού έχετε καθαρίσει όλο το πρόσωπο με γαλάκτωμα τοποθετείστε σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ λίγη ποσότητα τονωτικής λοσιόν, περάστε την σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας όμως την περιοχή των ματιών. Η λοσιόν απομακρύνει τα υπολείμματα από το γαλάκτωμα, συσφίγγει τους πόρους και φωτίζει την επιδερμίδα σας.

Στη συνέχεια μπορείτε να φορέστε την κρέμα σας για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας και οπωσδήποτε την κρέμα των ματιών σας

Rate this item
(0 votes)