Πώς μπορούν οι ενέσεις Botox να σας κάνουν δείχνετε νεότεροι;

     Επειδή δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, η δημοτικότητα του Botox στην βιομηχανία ομορφιάς έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Έχει μια σειρά καλλυντικών χρήσεων περιλαμβάνοντας την εξομάλυνση των γραμμών του μετώπου, τη λείανση των ρυτίδων και την μείωση της εμφάνισης του ποδιού της χήνας κι άλλων γραμμών που προκαλούνται απ’ την επαναλαμβανόμενη κίνηση των μυών του προσώπου με την πάροδο του χρόνου.

 Πώς χορηγείται η θεραπεία;

     Όταν χρησιμοποιείται για καλλυντικές θεραπείες το Botox εγχέεται στις πληγείσες περιοχές κατά τη διάρκεια μιας πολύ γρήγορης διαδικασίας (από μερικά λεπτά έως μία ώρα) που δεν απαιτεί αναισθησία. Αυτό το κάνει δημοφιλή εναλλακτική λύση για τις αισθητικές επεμβάσεις καθώς έχει τον ελάχιστο «down time» μετά απ’ τη θεραπεία και τ’ αποτελέσματα είναι σχεδόν αμέσως ορατά.

Πόσο διαρκεί το Botox;

     Μια ένεση Botox μπορεί να πάρει περίπου δυο με πέντε μέρες για ν’ αρχίσει να δρα εντελώς και τ’ αποτελέσματα μπορούν να κρατήσουν από περίπου έξι εβδομάδες μέχρι τέσσερις μήνες. Μετά την πάροδο αυτού του χρόνου οι μύες ανακτούν την κίνησή τους, αλλά οι επαναλαμβανόμενες θεραπείες μπορούν να αποκαταστήσουν τ’ αποτελέσματα.

Πού μπορώ να κάνω τις ενέσεις Botox;

     Υπάρχουν πολλές κλινικές αισθητικών επεμβάσεων που προσφέρουν ενέσεις Botox κι άλλες διαδικασίες μείωσης ρυτίδων χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η ουσία είναι να κάνετε μια έρευνα αγοράς και να βρείτε έναν επαγγελματία που να νιώθετε άνετα μαζί του με τιμή που μπορείτε να πληρώσετε ευχάριστα. 

Για τι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

     Εκτός απ’ το γεγονός ότι οι ενέσεις Botox μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε νεότεροι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την θεραπεία άλλων παθήσεων όπως η υπερβολική εφίδρωση, η ακράτεια, το χρόνιο άλγος και οι κράμπες. Οι ερευνητές, επίσης, πειραματίζονται με το Botox ως θεραπεία για το άσθμα και την αλλεργική ρινίτιδα

Rate this item
(0 votes)