Επιτυχημένη περιποίηση δέρματος: οι πιο σημαντικές ιδιότητες

Οι 5 πιο σημαντικές ιδιότητες για επιτυχημένη περιποίηση δέρματος

      Η απόκτηση μιας υγιούς, λαμπερής επιδερμίδας είναι απολύτως προσβάσιμη. Μπορείτε να έχετε νεανική εμφάνιση χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε μια ολόκληρη περιουσία για καλλυντικά makeover ή ακόμα και χειρουργεία. Με όλες τις τεχνολογίες και τα «know-how» που είναι διαθέσιμα στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο να έχετε τα αποτέλεσματα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να δείχνετε και να αισθάνεστε στα καλύτερά σας. Πριν αρχίσετε να  επενδύετε χρόνο, ενέργεια και χρήματα σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και διαδικασίες, θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα γνωρίσματα και ιδιότητες προς την επιτυχημένη περιποίηση της επιδερμίδας. Μαθαίνοντας αυτά τα γνωρίσματα θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε καλύτερα τους στόχους φροντίδας της επιδερμίδας σας και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

     Έχοντας λογικές προσδοκίες: Αν είστε στα τέλη της δεκαετίας των σαράντα, δεν θα πρέπει να περιμένετε να φαίνεστε με κάποιον που είναι είκοσι. Με το κατάλληλο δέρμα και τη γενική διατήρηση της υγείας, μια λογική προσδοκία για μια γυναίκα που είναι μέσα σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα έχει μια πιθανότητα να φαίνεται νεότερη δέκα ή ακόμα και δεκαπέντε χρόνια. Δεν είναι ρεαλιστικό να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άντρες και γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ ή μοντέλα που βλέπετε στα περιοδικά, και μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και δυσφορία.

     Να έχετε κίνητρα: Ποιες είναι οι βάσεις σας για να δείχνετε νεότεροι και να αισθάνεστε καλύτερα ή γιατί είναι τόσο σημαντικό να δείχνετε νέοι; Γενικά, υπάρχει ένας θεμελιώδης λόγος γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ενισχύσουν τους την εμφάνισή τους για να φαίνονται και να αισθάνονται νεότεροι. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι, όπως μια νέα σχέση, μια νέα θέση εργασίας ή, ίσως, για τον λόγο ότι αισθάνεστε νεότεροι από όσο φαίνεστε. Ο καθορισμός του κινήτρου για βελτίωση μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν στόχο που θα σας επιτρέψει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

     Αφοσίωση: Απαντώντας τις παρακάτω ερωτήσεις καθορίζετε τη δέσμευσή σας για να επιτύχετε την εμφάνιση που θέλετε. Αυτές οι ερωτήσεις θα σας δώσουν μια καλύτερη κατανόηση σχετικά με τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος και συμπεριφορά.

  • Σε ποιο βαθμό θα φτάσετε για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που θέλετε;
  • Σκέφτεστε πάντα πώς φαίνεται το δέρμα σας και πώς μπορείτε να το βελτιώσετε;
  • Πόσα χρήματα είστε πρόθυμοι να δαπανήσετε για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας;
  • Μήπως προτιμάτε να συνεχίσετε μια καθημερινή ρουτίνα που προσφέρει μια αργή και σταθερή βελτίωση ή θέλετε κάτι που προσφέρει μια γρήγορη λύση;

      Υπομονή: «Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο για να έρθουν». Έτσι, προκειμένου να επιτευχθεί ένα υγιές και λαμπερό δέρμα χρειάζεται προστασία και φροντίδα κάθε μέρα.

     Υγεία: Πολλοί άνθρωποι υποτιμούν τα οφέλη της υγιεινής ζωής, της υγιεινής διατροφής, και της έντονης άσκησης. Συνδυάζοντας τα σωστά τρόφιμα με τη σωστή ποσότητα θετικών δραστηριοτήτων στη ζωή σας δεν θα κάνει μόνο θαύματα στο σώμα σας, αλλά θα είναι αποτελεσματικό και για το δέρμα σας.

Rate this item
(0 votes)