Ιατρικές θεραπείες για τη μείωση των ρυτίδων

Ιατρικές θεραπείες / Θεραπείες Σπα για τη μείωση των ρυτίδων

 

  • Μπότοξ. Μια ένεση με αλλαντική τοξίνη χαλαρώνει τον μυ ακριβώς κάτω από τη ρυτίδα, επιτρέποντας στο δέρμα από πάνω να είναι λείο και χωρίς ρυτίδες.
  • Γέμισμα ρυτίδων. Οι γιατροί γεμίζουν τις ρυτίδες με διάφορες ουσίες, συμπεριλαμβανομένου του κολλαγόνου, του υαλουρονικού οξέος και άλλων συνθετικών ενώσεων. Οι πιο γνωστές θεραπείες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Restylane, το Juvederm και το Artefill.
  • Ανάπλαση δέρματος με λέιζερ. Σε αυτή τη θεραπεία, η ενέργεια από μια πηγή φωτός (λέιζερ ή δίοδος παλμικού φωτός) αφαιρεί την εξωτερική στιβάδα του δέρματος προκαλώντας έναν ήπιο αλλά ανεπαίσθητο «τραυματισμό» του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η ταχύτερη φυσική παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα πιο λείο και χωρίς ρυτίδες δέρμα.
  • Χημικό πίλινγκ. Σε αυτήν τη θεραπεία χρησιμοποιούνται μια σειρά απο διαφορετικές χημικές ουσίες με σκοπό την απολέπιση του ανώτερου στρώματος του δέρματος δημιουργώντας βλάβες οι οποίες αναγκάζουν το σώμα να αντιδράσει παράγοντας περισσότερο κολλαγόνο. Έτσι η επιδερμίδα σας δείχνει πιο νεανική και πιο λεία.
  • Δερμοαπόξεση. Χρησιμοποιείται μια συσκευή αντλίας κενού σε συνδυασμό με κρυστάλλους με σκοπό την αφαίρεση του ανώτερου στρώματος των κυττάρων του δέρματος, πράγμα το οποίο προσφέρει μια νέα, πιο ομοιόμορφη υφή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εξαφανίζονται
Rate this item
(0 votes)